Home » NRF  | Οι αγορές για τη νέα σχολική περίοδο θα φτάσουν σε επίπεδα ρεκόρ το 2023 στις ΗΠΑ 

NRF  | Οι αγορές για τη νέα σχολική περίοδο θα φτάσουν σε επίπεδα ρεκόρ το 2023 στις ΗΠΑ 

Από OPS Publications
20/07/2023

NRF | Οι αγορές για τη νέα σχολική περίοδο θα φτάσουν σε επίπεδα ρεκόρ το 2023 στις ΗΠΑ

LOGOS ET_OPC S

Οι καταναλωτές αναμένεται να ξοδέψουν ποσά ρεκόρ για αγορές τόσο για το σχολείο όσο και από το κολέγιο φέτος, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα που δημοσιεύθηκε σήμερα από την Εθνική Ομοσπονδία Λιανικής (NRF) και την Prosper Insights & Analytics στις ΗΠΑ .

Οι δαπάνες για το σχολείο αναμένεται να φτάσουν τα 41,5 δις. $ , ανέφερε  η NRF, από 36,9 δις. $ πέρυσι και το προηγούμενο υψηλό των 37,1 δις. $ το 2021. Οι δαπάνες για το πανεπιστήμιο  αναμένεται να φτάσουν τα 94 δις. $, περίπου 20 δις. $ περισσότερα από το περσινό ρεκόρ.

«Οι αγορές back-to-school  είναι μια από τις πιο σημαντικές ευκαιρίες για ψώνια καταναλωτών του έτους», δήλωσε ο Matthew Shay, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της NRF. «Η έρευνά μας για το 2023 δείχνει ότι οι Αμερικανοί καταναλωτές είναι πρόθυμοι να ξεκινήσουν νωρίς τις αγορές τους για το  σχολείο και το κολέγιο. Οι έμποροι λιανικής προετοιμάζονται εδώ και μήνες για να εξασφαλίσουν ότι είναι καλά εφοδιασμένοι με βασικά είδη που χρειάζονται οι οικογένειες και οι μαθητές για τη σχολική χρονιά».

Οι αγορές στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πρώτη μέρα του σχολείου έχουν ήδη ξεκινήσει. Από τις αρχές Ιουλίου, περισσότεροι από τους μισούς (55%) των καταναλωτών που αγοράζουν για back-to- school  δήλωσαν ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τις αγορές τους. Αυτό είναι στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι, αλλά είναι αυξημένο από 44% το 2019 και είναι σύμφωνο με την τάση των καταναλωτών να ψωνίζουν νωρίτερα για σημαντικές κατηγορίες δαπανών. Ενώ οι καταναλωτές άρχισαν να ψωνίζουν νωρίς, από τις αρχές Ιουλίου, το 85% δήλωσε ότι έχει ακόμη να κάνει τουλάχιστον το ήμισυ των αγορών του.

Οικογένειες με παιδιά από το δημοτικό έως το γυμνάσιο σχεδιάζουν να ξοδέψουν κατά μέσο όρο 890,07 $ για ψώνια για το σχολείο φέτος, περίπου 25 $ περισσότερα από το περσινό ρεκόρ των 864,35 $.

«Αν και οι καταναλωτές σχεδιάζουν να ξοδέψουν περισσότερα σε είδη που σχετίζονται με το σχολείο και το κολέγιο φέτος, εξακολουθούν να ψάχνουν να βρουν την καλύτερη τιμή “κυνηγώντας” προσφορές», δήλωσε ο Phil Rist, εκτελεστικός αντιπρόεδρος στρατηγικής στην Prosper.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email