Home » ΔΕΗ | Ενδιαφέρον για απόκτηση της αλυσίδας Κωτσόβολος 

ΔΕΗ | Ενδιαφέρον για απόκτηση της αλυσίδας Κωτσόβολος 

Από OPS Publications
27/07/2023

ΔΕΗ | Ενδιαφέρον για απόκτηση της αλυσίδας Κωτσόβολος

LOGOS ET_OW S

Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς η ΔΕΗ επιδιώκει την απόκτηση του Κωτσόβολου καθώς το δίκτυο των καταστημάτων του είναι απλωμένο και σωστά τοποθετημένο στην ελληνική αγορά.  Πρόκειται για κερδοφόρο asset και η απόκτηση του θα φέρει τη δημόσια εταιρεία πιο κοντά στους στόχους της. Η ΔΕΗ ήδη μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της που διαθέτει και έχει εκσυγχρονίσει διαθέτει προς τους πελάτες σύγχρονες ενεργειακές υπηρεσίες, όπως συστήματα smart living, ή και υπηρεσιών εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες.

Επίσης σε συνδυασμό με τα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας που παρέχει προς τους πελάτες της δίνει τη δυνατότητα και τεχνικής υποστήριξης σε κάθε σπίτι αφού συνεργάζεται με δίκτυο ηλεκτρολόγων, υδραυλικών και άλλων τεχνικών επαγγελμάτων.

Άρα, λένε πληροφορίες ανθρώπων που παρακολουθούν στενά τις επενδυτικές κινήσεις της ΔΕΗ, το ενδεχόμενο εξαγοράς της αλυσίδας Κωτσόβολου θα δώσει διαστάσεις στην αγορά αντίστοιχες με εκείνες του ΟΤΕ όταν απέκτησε τα καταστήματα Γερμανός.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email