Home » Η Hasbro και η Xplored ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία για να φέρουν επανάσταση στα επιτραπέζια παιχνίδια 

Η Hasbro και η Xplored ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία για να φέρουν επανάσταση στα επιτραπέζια παιχνίδια 

Από OPS Publications
27/07/2023

Η Hasbro και η Xplored ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία για να φέρουν επανάσταση στα επιτραπέζια παιχνίδια

LOGOS ET_CRT S

Η Hasbro  ηγέτης στον κλάδο των παιχνιδιών  και η Xplored, καινοτόμος εταιρεία στην τεχνολογία παιχνιδιών, έχουν συνάψει στρατηγική συνεργασία για να μεταμορφώσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια μέσω της ενσωμάτωσης τεχνολογίας έξυπνης ανίχνευσης και δυναμικού περιεχομένου πολυμέσων. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Xplored θα συνεργαστεί με την Hasbro για την ανάπτυξη μιας νέας επιτραπέζιας πλατφόρμας που ενσωματώνει ψηφιακό και φυσικό παιχνίδι για θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Η τεχνολογία του Xplored συνδέει φυσικούς και ψηφιακούς κόσμους, κρατώντας τους παίκτες συγκεντρωμένους στο παιχνίδι που παίζουν, ενώ το σύστημα επιλύει έξυπνα κανόνες και συμπεριφορές χαρακτήρων και παρέχει καινοτόμο παιχνίδι, νέα σενάρια και διαρκώς μεταβαλλόμενα γεγονότα αφήγησης. Η τεχνολογία επιτρέπει στους παίκτες να μαθαίνουν παίζοντας χωρίς να χρειάζεται βιβλίο κανόνων, να αποθηκεύουν παιχνίδια για να συνεχίσουν αργότερα, να ενεργοποιεί το παιχνίδι από απόσταση και προσφέρει λειτουργίες όπως καθηλωτικό ήχο.

 «Ως παγκόσμιος ηγέτης στα επιτραπέζια παιχνίδια, οραματιζόμαστε ένα μέλλον όπου η τεχνολογία ενσωματώνεται απρόσκοπτα στις αναλογικές εμπειρίες παιχνιδιών και η συνεργασία με την Xplored μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε καινοτόμο παιχνίδι στους παίκτες και τους θαυμαστές μας, απεριόριστες ψηφιακές επεκτάσεις σε φυσικά παιχνίδια, απρόσκοπτη ενσωμάτωση και ισχυρό AI», δήλωσε ο Adam Biehl, SVP και Γενικός Διευθυντής, Hasbro Gaming.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email