Home » Η Maped Helix διοργανώνει το Summer Super Stars στο Ηνωμένο βασίλειο 

Η Maped Helix διοργανώνει το Summer Super Stars στο Ηνωμένο βασίλειο 

Από OPS Publications
28/07/2023

Η Maped Helix διοργανώνει το Summer Super Stars στο Ηνωμένο βασίλειο

LOGOS ET_OPC S

Τα παιδιά σχολικής ηλικίας ενθαρρύνονται να γίνουν δημιουργικά αυτό το καλοκαίρι καθώς η Maped Helix ξεκινά την καμπάνια Summer Super Stars στο Ηνωμένο βασίλειο. Τα βραβεία περιλαμβάνουν εισιτήρια θεματικού πάρκου, σκούτερ και χαρτικά.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε Τρίτη  καθ’ όλη τη διάρκεια των σχολικών διακοπών, η Maped Helix θα αναπτύσσει  μια ιδέα χειροτεχνίας χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα από όλο το σπίτι. Οι γονείς που θα επιλέξουν να δημοσιεύσουν μια φωτογραφία των έργων των παιδιών τους που συμμετέχουν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα λάβουν μέρος σε μια συναρπαστική εβδομαδιαία κλήρωση.

Τα εβδομαδιαία πακέτα βραβείων θα περιλαμβάνουν τις πένες Color’Peps Window Felt Pens της Maped Helix, το Creativ Magicial Tablet και το σετ Creativ Aqua Art. Η Maped Helix συνεργάστηκε επίσης με την Alton Towers για να προσφέρει τέσσερα εισιτήρια για το θεματικό πάρκο κάθε εβδομάδα. Η κορυφαία κλήρωση, ανοιχτή σε παιδιά που συμμετέχουν σε τρεις ή περισσότερες προκλήσεις χειροτεχνίας, θα περιλαμβάνει για τους νικητές  γραφική ύλη και το νέο Cruiser LED των Micro Scooters.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email