Home » Η Mattel ανανεώνει τη συνεργασία με την Warner Bros Discovery Global Consumer Products 

Η Mattel ανανεώνει τη συνεργασία με την Warner Bros Discovery Global Consumer Products 

Από OPS Publications
27/07/2023

Η Mattel ανανεώνει τη συνεργασία με την Warner Bros Discovery Global Consumer Products

LOGOS ET_CRT S

Η Mattel, Inc ανακοίνωσε ότι ανανέωσε τη συμφωνία αδειοδότησης με την Warner Bros Discovery Global Consumer Products . Η Mattel θα συνεχίσει ως Warner Bros.’ κάτοχος άδειας παιχνιδιών για προσχολικές λούτρινες κούκλες, οχήματα, παιχνίδια και καινοτόμες κατηγορίες παιχνιδιών, ανάπτυξη και εμπορία προϊόντων για περισσότερες από 50 μάρκες και franchise της Warner Bros Discovery, συμπεριλαμβανομένων των DC Universe, DC Super Friends, “Batwheels”, Harry Potter, Fantastic Beasts , Friends, Seinfeld και Ted Lasso, μεταξύ άλλων.

«Η Mattel είναι απίστευτα περήφανη για τη συνεργασία μας με τη Warner Bros. που διήρκεσε δύο δεκαετίες για τη δημιουργία προϊόντων για θαυμαστές με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες και ιστορίες της Warner Bros», δήλωσε ο Νικ Καραμάνος, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Entertainment Partnerships στη Mattel.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email