Home » Οι ιδιοκτήτες της Wilko σκέφτονται την πώληση της επιχείρησης 

Οι ιδιοκτήτες της Wilko σκέφτονται την πώληση της επιχείρησης 

Από OPS Publications
27/07/2023

Οι ιδιοκτήτες της Wilko σκέφτονται την πώληση της επιχείρησης

LOGOS ET_CRT S

Οι ιδιοκτήτες της Wilko, η οικογένεια Wilkinson, λέγεται ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν το μερίδιό τους στην αλυσίδα λιανικής. Το Sky News αναφέρει ότι η οικογένεια πίσω από τον λιανοπωλητή Wilko διερευνά μια αλλαγή ιδιοκτησίας για πρώτη φορά σε μια προσπάθεια να σώσει το μέλλον της αλυσίδας, προσθέτοντας ότι οι σύμβουλοι της Wilko έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με πιθανούς αγοραστές της επιχείρησης τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το άρθρο, πηγές της βιομηχανίας λιανικής ανέφεραν ότι έχουν προσεγγιστεί πολλές μεγάλες αλυσίδες γενικών εμπορευμάτων για την ανακεφαλαιοποίηση της επιχείρησης σε μια συμφωνία που θα μπορούσε να οδηγήσει την οικογένεια Wilkinson να παραιτηθεί από τον έλεγχο της πλειοψηφίας.

Η PricewaterhouseCoopers (PwC), η οποία συμβουλεύει την Wilko, είχε ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με υποψήφιους χρηματοοικονομικούς επενδυτές για την άντληση νέων πόρων χρηματοδότησης.

Η Wilko απασχολεί περίπου 12.000 υπαλλήλους και αυτή τη στιγμή λειτουργεί 400 καταστήματα, καθιστώντας την έναν από τους μεγαλύτερους ιδιόκτητους λιανοπωλητές στη Βρετανία.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email