Home » Ο όμιλος Osama εξαγοράζει την Primo  /  Osama Group acquires Primo

Ο όμιλος Osama εξαγοράζει την Primo  /  Osama Group acquires Primo

Από OPS Publications
28/07/2023

Ο όμιλος Osama εξαγοράζει την Primo / Osama Group acquires Primo

LOGOS ET_OPC S

Ακριβώς στη χρονιά του εορτασμού της 90ης επετείου της, η ιστορική εταιρεία ειδών ζωγραφικής και χειροτεχνίας της Πάδοβα Morocolor Italia SpA (21 εκατ. € τζίρο, 100 εργαζόμενοι)- εντάσσεται στον όμιλο Osama της οικογένειας Tschang. Η Morocolor Italia, που ιδρύθηκε το 1933, εξάγει σήμερα σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.

Μετά την εξαγορά της Morocolor, ο όμιλος Osama έχει πλέον 240 υπαλλήλους, 3 γραφεία (Μιλάνο, Πάντοβα, Σαγκάη), 2 εργοστάσια παραγωγής και 3 logistics, συνολικά 22.500 m2 . Τα γραφεία στο Μιλάνο και την Πάντοβα είναι εξοπλισμένα με 3.000 m2 φωτοβολταϊκών πάνελ, τα οποία παράγουν πάνω από 600 kWp, αποφεύγοντας την εκπομπή πάνω από 318.000 kg CO2 στο περιβάλλον κάθε χρόνο. Αυτό είναι ένα παράδειγμα του πόσο συνειδητοποιημένοι και προσεκτικοί είναι και οι δύο εταιρείες για τη μεγάλη κοινωνική ευθύνη έναντι των πελατών, των καταναλωτών τους αλλά και του πλανήτη.

 «Χάρη στο εμπορικό δίκτυο του ομίλου Osama και τις παραγωγικές ικανότητες της Morocolor, στοχεύουμε στην αύξηση της διανομής των σημάτων Primo και Osama στις διεθνείς αγορές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι με την οικογένεια Moro, με την οποία, από την πρώτη μέρα, έχουμε μοιραστεί την προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων, τη βιωσιμότητα, την ανάπτυξη των ανθρώπων, καθώς και ένα μακροπρόθεσμο όραμα». Δήλωσε σχετικά ο Koici Tschang, Διευθύνων Σύμβουλος της Osama.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email