Home » Το Tratto PEN επιλέχθηκε επίσης ως πρωταγωνιστής και σύμβολο πολλών πολιτιστικών εκδηλώσεων 

Το Tratto PEN επιλέχθηκε επίσης ως πρωταγωνιστής και σύμβολο πολλών πολιτιστικών εκδηλώσεων 

Από OPS Publications
28/07/2023

Το Tratto PEN επιλέχθηκε επίσης ως πρωταγωνιστής και σύμβολο πολλών πολιτιστικών εκδηλώσεων

LOGOS ET_OPC S

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ιταλία, το Tratto PEN αντιπροσωπεύει ένα από τα εμβληματικά είδη του ομίλου FILA. Με διαχρονική αισθητική, ικανή να δημιουργήσει συναισθηματικό δεσμό με χρήστες όλων των ηλικιών το Tratto PEN αναδείχτηκε νικητής του  Compasso d’Oro και εκτίθεται στο μουσείο  MOMA της Νέας Υόρκης και στο ADI Design Museum στο Μιλάνο.

Φέτος το Tratto PEN επιλέχθηκε επίσης ως πρωταγωνιστής και σύμβολο πολλών πολιτιστικών εκδηλώσεων που διασχίζουν την Ιταλία, ξεκινώντας από την Έκθεση Red στην Ιταλία – The Colors of Red in Italian Design – που φιλοξενείται στο Palazzo Piacentini στη Ρώμη. Μια επιλογή από τα πιο γνωστά αντικείμενα και σύμβολα του ιταλικού ντιζάιν σε κόκκινο χρώμα. Η εγκατάσταση αφιερωμένη στο Tratto PEN (στην κόκκινη έκδοσή του Pantone 199C) επέτρεψε την λεπτομερή προβολή  του, μέσω ενός τεράστιου μεγεθυντικού φακού.

Στο Μιλάνο, το Tratto PEN είναι δίπλα στην καμπάνια που δημιουργήθηκε από το Yes Milano, το πρακτορείο προώθησης της πόλης του Μιλάνου, ως ένα συμβολικό αντικείμενο αριστείας στο Μιλάνο – Home of Design. Και τέλος, στη Βενετία όπου βρίσκουμε το Tratto PEN ως το επίσημο στυλό των Εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της La Biennale Architettura 2023.

Τέλος, συνεχίζεται η συνεργασία μεταξύ της FILA και της Μπιενάλε της Βενετίας, με το Εκπαιδευτικό έργο για την XVII έκδοση της Διεθνούς Έκθεσης Αρχιτεκτονικής που μέσα από ξεναγήσεις, εργαστηριακές δραστηριότητες και διαδραστικές πρωτοβουλίες θέτει τον φιλόδοξο στόχο της ενίσχυσης της γνώση της πολιτιστικής, καλλιτεχνικής και δημιουργικής διαδρομής των παιδιών και των νέων μέσα από την ενεργό εμπλοκή τους.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email