Home » Γνωρίστε διεθνείς μάρκες στο CBME Türkiye 

Γνωρίστε διεθνείς μάρκες στο CBME Türkiye 

Από OPS Publications
03/08/2023

Γνωρίστε διεθνείς μάρκες στο CBME Türkiye

LOGOS ET_CRT S

Η 41η International İstanbul Children Baby Maternity Industry Exhibition, η μεγαλύτερη διεθνής έκθεσης προϊόντων παιδικής φροντίδας στην περιοχή, θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες 1, 2, 4 και 8 του Istanbul Expo Center, από τις 13 έως τις 16 Δεκεμβρίου. Αυτή η έκθεση είναι ένα σημαντικό σημείο συνάντησης για εκείνες τις εταιρείες που επιθυμούν να επωφεληθούν από τις δυνατότητες που προσφέρουν αγορές όπως η Μέση Ανατολή, η Βόρεια Αφρική, τα ανεξάρτητα κράτη της Κοινοπολιτείας, τα Βαλκάνια και η Ανατολική Ευρώπη.

Η έκθεση, που διοργανώνεται στην Κωνσταντινούπολη, η οποία είναι η καρδιά των επιχειρήσεων στην περιοχή, συγκεντρώνει διεθνείς αγοραστές από την αγορά με εκθέτες στον ίδιο χώρο και παρουσιάζει τις τελευταίες καινοτομίες στον κλάδο. Η έκθεση, που διεξάγεται χωρίς διακοπή για περισσότερα από 31 χρόνια, ξεχωρίζει για τον μεγάλο αριθμό των διεθνών επισκεπτών, τον όγκο των αγορών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την ποιότητα των προϊόντων που εκτίθενται και την ποικιλία των εκθετικών σημάτων.

Η έκθεση καλωσορίζει περισσότερους από 22.000 διεθνείς επισκέπτες από περισσότερες από 130 χώρες και είναι το σημείο συνάντησης για τους αγοραστές που έρχονται για να ασκήσουν επιχειρηματικές δραστηριότητες και να ανακαλύψουν νέες μάρκες και τις συλλογές τους. Η 41η έκδοση της İstanbul Children Baby Maternity Industry Exhibition θα συγκεντρώσει περισσότερες από 1.100 μάρκες από τον τομέα της παιδικής φροντίδας, από διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων. Οι επώνυμοι οίκοι μόδας θα παρουσιάσουν τις νέες συλλογές τους για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2024 για ηλικίες 0 έως 16 ετών, με περισσότερα από 65.000 νέα μοντέλα που θα ετοιμαστούν για την περίσταση, πριν βγουν στα καταστήματα.  

Ως ο κύριος διοργανωτής εκθέσεων στον κόσμο, η Informa Markets, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, περιλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιό της τις εκδηλώσεις CBME China, CBME India και CBME Indonesia, οι οποίες είναι εκθέσεις αφιερωμένες στον τομέα της παιδικής μέριμνας, καθώς και τη διάσημη διεθνή έκθεση «Children’s Club and Magic», που διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ομάδα της Informa Markets Turkey αντικατοπτρίζει την εμπειρία και τη δύναμή της σε όλους τους τομείς και οργανώνει συνεχώς το CBME Turkey.

Στην τελευταία έκδοσή της, η έκθεση σημείωσε αύξηση 41% στον αριθμό των επισκεπτών (εκ των οποίων το 67% ήταν νέοι επισκέπτες) και 55% αύξηση στον αριθμό των διεθνών επισκεπτών, σε σύγκριση με την έκδοση του 2021. Η προέλευση των επισκεπτών ήταν πολυποίκιλη, επισημαίνοντας τη Μέση Ανατολή (31%), τη Βόρεια Αφρική και τη Σαχάρα Αφρική (27%), τη Ρωσία και ανεξάρτητες χώρες της Κοινοπολιτείας (25%), καθώς και την Ευρώπη και τα Βαλκάνια (14%), την Αμερική (2 %), Ασία (2%) και Ωκεανία (1%).

CBME ISTANBUL 2020: Children-Baby-Maternity Expo | Redblueguide.com

İBS Anne, Bebek, Çocuk Fuarı için geri sayım başladı - EKONOMİ - Avcılar  Haber Merkezi

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email