Home » Η Mattel ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του 2ου τριμήνου

Η Mattel ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του 2ου τριμήνου

Από OPS Publications
03/08/2023

Η Mattel ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του 2ου τριμήνου

LOGOS ET_CRT S

Η Mattel ανακοίνωσε οικονομικά αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου 2023. Ο Ynon Kreiz, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε: «Τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου της Mattel ήταν σύμφωνα με τις προσδοκίες μας. Αυξήσαμε σημαντικά τις ταμειακές ροές και συνεχίσαμε να κερδίζουμε μερίδιο αγοράς. Είναι σημαντικό ότι αυτή η στιγμή θα μείνει στη μνήμη μας ως βασικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας μας με την κυκλοφορία της ταινίας Barbie , της πρώτης μας μεγάλης κινηματογραφικής ταινίας.»

Η έκθεση ανέφερε ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου επηρεάστηκαν αρνητικά καθώς οι λιανοπωλητές συνέχισαν να διαχειρίζονται τα επίπεδα των αποθεμάτων τους αλλά και από τη γενική πτώση του κλάδου.

Για το δεύτερο τρίμηνο, οι καθαρές πωλήσεις μειώθηκαν κατά 12% όπως αναφέρθηκε, ή 13% σε σταθερό νόμισμα, σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Το αναφερόμενο λειτουργικό κέρδος  ήταν $63 εκατ., μειωμένο σε σχέση μα τα $75 εκατ., της αντίστοιχης περιόδου.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email