Home » Η SKAG εξελίσσεται διαρκώς αναβαθμίζοντας τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της

Η SKAG εξελίσσεται διαρκώς αναβαθμίζοντας τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της

Από OPS Publications
04/08/2023

Η SKAG εξελίσσεται διαρκώς αναβαθμίζοντας τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της

LOGOS ET_OPC S

H SKAG, η 100% ελληνική εταιρεία ηγέτης στην παραγωγή χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης στην χώρα, με προσήλωση στην διαρκή της εξέλιξη και ανάπτυξη αναβάθμισε, με απόλυτη επιτυχία, μέσα σε διάστημα 4 μηνών, τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της στο Κρυονέρι  Αττικής.  

Σε συνεργασία με την εταιρεία SABO και την έμπειρη ομάδα του Power & Automation τομέα της, ευθυγράμμισε τις ηλεκτρολογικές της εγκαταστάσεις σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο του προτύπου HD-384,  πληρώντας ταυτόχρονα τους όρους και τις διαδικασίες του προτύπου ISO 45001:2015 για την Υγεία και Ασφάλεια των Εργαζομένων.

Με κυρίαρχο στόχο την ασφάλεια στην χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος, την μείωση του ρίσκου σε περίπτωση κακής λειτουργίας συσκευών αλλά και την ορθή κατανάλωση του ρεύματος, οι μηχανικοί της SABO αποξήλωσαν παλαιό εξοπλισμό και τοποθέτησαν 43 νέους ηλεκτρικούς πίνακες διανομής χαμηλής τάσης (12 από 160Α έως 630Α & 31 από 20Α έως 80Α), πιστοποιημένους από διεθνείς φορείς μεγάλων οίκων του εξωτερικού.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email