Home » Ο λιανοπωλητής John Lewis αποκαλύπτει τα δέκα κορυφαία χριστουγεννιάτικα παιχνίδια του 2023 στο ΗΒ 

Ο λιανοπωλητής John Lewis αποκαλύπτει τα δέκα κορυφαία χριστουγεννιάτικα παιχνίδια του 2023 στο ΗΒ 

Από OPS Publications
03/08/2023

Ο λιανοπωλητής John Lewis αποκαλύπτει τα δέκα κορυφαία χριστουγεννιάτικα παιχνίδια του 2023 στο ΗΒ

LOGOS ET_CRT S

Ενώ η εορταστική περίοδος απέχει ακόμη πέντε μήνες, ο John Lewis ανακοίνωσε τις προβλέψεις του για τα παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για φέτος τα Χριστούγεννα. Καθώς η κρίση κόστους ζωής δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης, προτείνεται στους καταναλωτές να ξεκινήσουν νωρίς να ψωνίζουν για δώρα Χριστουγέννων, προκειμένου να επιμεριστεί το κόστος. Η λίστα έχει δημιουργηθεί αρκετές εβδομάδες νωρίτερα από πέρυσι .

Η λίστα των κορυφαίων δέκα παιχνιδιών καταρτίστηκε από τους αγοραστές της εταιρείας, μετά από «μήνες προμηθειών και δοκιμών», και στη συνέχεια οι κορυφαίες επιλογές δοκιμάστηκαν από παιδιά ηλικίας πέντε έως δέκα ετών. Μετά από εκτεταμένες δοκιμές από τους νεαρούς ειδικούς που απαρτίζουν το Toy Testing Panel του λιανοπωλητή, ζητήθηκε από κάθε παιδί να επιλέξει τα αγαπημένα του παιχνίδια από τη συλλογή.

Ο λιανοπωλητής λέει ότι εκατοντάδες προϊόντα περιορίστηκαν στην πρώτη δεκάδα, η οποία περιγράφεται λεπτομερώς παρακάτω.  Τα κορυφαία παιχνίδια για τα Χριστούγεννα του 2023 είναι:

  • Gabby’s Dollhouse Girl Doll
  • Barbie Convertible Doll Car
  • Le Mieux Puppy, Cockapoo
  • Melissa & Doug Barber Role Play Set
  • John Lewis Wooden Café Set
  • Fisher-Price Mix and Learn Music Table
  • Little Live Pets Mama Surprise
  • Hasbro Furby
  • Lego Holiday Main Street
  • Scalextric John Lewis vs Waitrose Car Racing Set

Δεν είναι όλα τα παιχνίδια διαθέσιμα τώρα, αλλά θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Όλη η λίστα θα πρέπει να είναι προς πώληση μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ο Alan Wright, επικεφαλής παιχνιδιών και βιβλίων στο John Lewis, σχολίασε: «Η αύξηση της δημοτικότητας της Barbie και των νοσταλγικών παιχνιδιών της δεκαετίας του ’90 βοήθησε στη λήψη απόφασης για την επιλογή των κορυφαίων παιχνιδιών μας για τα Χριστούγεννα του 2023, καθώς προβλέπουμε ότι το φαινόμενο Barbie θα συνεχιστεί και τους χειμερινούς μήνες».

John Lewis launches after-hours private shopping service - Retail Gazette

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email