Home » Το Toys for Tots επεκτείνει το πρόγραμμα αλφαβητισμού για τα άπορα παιδιά 

Το Toys for Tots επεκτείνει το πρόγραμμα αλφαβητισμού για τα άπορα παιδιά 

Από OPS Publications
03/08/2023

Το Toys for Tots επεκτείνει το πρόγραμμα αλφαβητισμού για τα άπορα παιδιά

LOGOS ET_CRT S

Το Ίδρυμα Marine Toys for Tots επεκτείνει τις πρωτοβουλίες του με την έναρξη του Operation Turning Page, ενός προγράμματος που επεκτείνεται στο υπάρχον Πρόγραμμα Αλφαβητισμού Toys for Tots που θα παρέχει βιβλία και άλλους εκπαιδευτικούς πόρους σε μη προνομιούχα παιδιά.

«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι πάνω από το 60% των παιδιών που πλήττονται από τη φτώχεια δεν έχουν πρόσβαση σε βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό κατάλληλα για την ηλικία τους», αναφέρει  ο υποστράτηγος Jim Laster, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος The Marine Toys for Tots. «Χάρη στους εθελοντές και τους γενναιόδωρους υποστηρικτές μας, το Toys for Tots έχει ως αποστολή μας να βοηθάμε τα παιδιά και τις οικογένειες να επιτύχουν ένα καλύτερο μέλλον. Δουλεύοντας μαζί, μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα στη φτώχεια».

Η πρωτοβουλία στοχεύει στην πρόληψη της «καλοκαιρινής κατάπτωσης» – όταν τα παιδιά χάνουν έως και το ένα τρίτο της μαθησιακής τους προόδου από την προηγούμενη σχολική χρονιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού – και της επιδημίας του παιδικού αναλφαβητισμού.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email