Home » BIC Intensity | Ένας ύμνος στη φαντασία και την ανθρώπινη έκφραση 

BIC Intensity | Ένας ύμνος στη φαντασία και την ανθρώπινη έκφραση 

Από OPS Publications
03/08/2023

BIC Intensity | Ένας ύμνος στη φαντασία και την ανθρώπινη έκφραση

LOGOS ET_OPC S

Η BIC παρουσιάζει την ψηφιακή καμπάνια “Free your creativity” αφιερωμένη στη νέα σειρά  BIC Intensity, στα κανάλια Instagram, Facebook, Youtube και Tik-Tok, η οποία δημιουργήθηκε με στόχο να προσκαλέσει τους ανθρώπους να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους, φανταζόμενοι μια νέα πραγματικότητα.

Το βίντεο της καμπάνιας δείχνει ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών και επαγγελμάτων: έναν δάσκαλο να διορθώνει την εργασία του με χρωματιστά doodles, έναν σεφ πίτσας να διακοσμεί κουτιά πίτσας, ένα κορίτσι σε εφημερία να κρατά σημειώσεις με ευφάνταστο τρόπο. Χάρη στη σειρά BIC Intensity, καθένας από αυτούς καταφέρνει να εκφράσει τη δημιουργικότητά του με μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο, αφιερώνοντας στον εαυτό του σε μια στιγμή χαλάρωσης και ελευθερίας μέσω της χρήσης των χρωμάτων Intensity.

Η σειρά BIC Intensity  διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και χρωμάτων που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες του καθενός, για να εμπνέουν τη  δημιουργία , από την καλλιτεχνική γραφή μέχρι το do-it-yourself, περνώντας μέσα από όλες τις αυθόρμητες εκφράσεις που μπορεί να φανταστεί ο καθένας.

Intensity - Adult colouring | BIC

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email