Home » Jumbo | Αύξηση πωλήσεων 20% το επτάμηνο 

Jumbo | Αύξηση πωλήσεων 20% το επτάμηνο 

Από OPS Publications
03/08/2023

Jumbo | Αύξηση πωλήσεων 20% το επτάμηνο

LOGOS ET_OW S

Αύξηση 19% περίπου κατέγραψαν οι συνολικές πωλήσεις του ομίλου Jumbo τον μήνα Ιούλιο 2023. Για το πρώτο επτάμηνο του 2023, οι πωλήσεις του Ομίλου, εμφανίζονται αυξημένες κατά +20% περίπου, επίδοση υψηλότερη από την εκτίμηση της Διοίκησης για την αύξηση των ετήσιων πωλήσεων κατά +15% περίπου.

Σύμφωνα με την εισηγμένη, ούτε οι καταστροφικές πυρκαγιές ούτε οι πρωτοφανούς διάρκειας υψηλές θερμοκρασίες στάθηκαν ικανές να αναχαιτίσουν την διαρκώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη των καταναλωτών, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου JUMBO. Ωστόσο, η διοίκηση του Ομίλου θα επαναξιολογήσει τους στόχους για την χρονιά, όταν θα έχει στη διάθεσή της τα στοιχεία πωλήσεων του Σεπτεμβρίου που περιλαμβάνουν και την έναρξη της σχολικής περιόδου.

Η πορεία των πωλήσεων Ιουλίου 2023 στην Ελλάδα ήταν: οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενδοεταιρικές συναλλαγές), παρουσίασαν αύξηση κατά +22% περίπου.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email