Home » Δωρεά και ρεκόρ συμμετοχών της Staedtler στην Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Ζωγραφκής 2023 

Δωρεά και ρεκόρ συμμετοχών της Staedtler στην Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Ζωγραφκής 2023 

Από OPS Publications
11/08/2023

Δωρεά και ρεκόρ συμμετοχών της Staedtler στην Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Ζωγραφκής 2023

LOGOS ET_OPC S

Κατά την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Ζωγραφικής, η Staedtler κάλεσε τα παιδιά από όλο τον κόσμο να πάρουν χαρτί – μολύβι – μπογιές, να ζωγραφίσουν και στη συνέχεια να στείλουν τις πολύχρωμες ζωγραφιές τους στην εταιρεία. Φέτος, το σύνθημα της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικής Ζωγραφικής ήταν: Ανακαλύψτε τη φύση – στο νερό.

Στο κάλεσμα της Staedtler συμμετείχαν παιδιά από την Ευρώπη, την Ασία και τη Νότια Αμερική στις ηλικιακές ομάδες τριών έως έξι και επτά έως δώδεκα ετών και υποβλήθηκαν 65.132 έργα τέχνης σχεδόν διπλάσιος αριθμός συμμετοχών από το προηγούμενο έτος (32.304). Για φέτος, το μήνυμα της Staedtler, για την Παγκόσμια Ημέρα Χρωματισμού ήταν: “Βοηθήστε τα παιδιά που έχουν ανάγκη με μια ζωγραφιά”, ένα μήνυμα που μετέτρεψε σε πράξη η Γερμανική εταιρεία, αφού για κάθε συμμετοχή – ζωγραφιά δώρισε 1€ σε χώρες του τρίτου κόσμου που έχουν πρόβλημα πρόσβασης σε πόσιμο νερό, συγκεντρώνοντας και δωρίζοντας συνολικά 65.132€. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email