Home » Η Portland Accessories γίνεται η πιο πρόσφατη απόκτηση της Bioworld 

Η Portland Accessories γίνεται η πιο πρόσφατη απόκτηση της Bioworld 

Από OPS Publications
10/08/2023

Η Portland Accessories γίνεται η πιο πρόσφατη απόκτηση της Bioworld

LOGOS ET_CRT S

Η Bioworld , ο κορυφαίος κατασκευαστής και διανομέας προϊόντων μόδας, ποπ κουλτούρας και lifestyle, ανακοίνωσε την επίσημη εξαγορά της Portland Accessories. Η Portland Accessories είναι σχεδιαστής και κάτοχος άδειας καπέλων , σκούφων  για κορυφαίες παγκόσμιες, αθλητικές και lifestyle επωνυμίες. Η εξαγορά ενισχύει το χαρτοφυλάκιο της Bioworld και την ικανότητα της εταιρείας να προσφέρει μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων στον καταναλωτή του αθλητισμού και του ενεργού τρόπου ζωής.

 «Οι παγκόσμιες δυνατότητές μας θα επεκτείνουν γρήγορα τις προσφορές προϊόντων και την εμβέλεια διανομής των Αξεσουάρ Portland. Η εταιρεία  μας θα προσφέρει στους συνεργάτες της επωνυμίας μας και στους συνεργάτες λιανικής μας νέα επίπεδα καινοτομίας, υποστήριξης και εξυπηρέτησης.» Είπε ο Raj Malik, Διευθύνων Σύμβουλος της Bioworld . «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Portland Accessories και δίνουμε ώθηση σε μερικές από τις πιο εμβληματικές μάρκες του κόσμου να κλιμακωθούν και να αναπτυχθούν σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email