Home » Η Ravensburger εντάσσει τα τέρατα της Ελληνικής μυθολογίας στο Franchise του Horrified Game 

Η Ravensburger εντάσσει τα τέρατα της Ελληνικής μυθολογίας στο Franchise του Horrified Game 

Από OPS Publications
11/08/2023

Η Ravensburger εντάσσει τα τέρατα της Ελληνικής μυθολογίας στο Franchise του Horrified Game

LOGOS ET_CRT S

Το Pandora’s Box άνοιξε και τα πιο διαβόητα τέρατα της Ελληνικής μυθολογίας δραπέτευσαν στο Horrified: Greek Monsters , τη νεότερη προσθήκη του Ravensburger στο δημοφιλές franchise Horrified. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Amazon και το Target στις 5 Σεπτεμβρίου και θα κυκλοφορήσει σε εθνικό επίπεδο την 1η Οκτωβρίου.

«Μετά την αντιμετώπιση των τεράτων  στο Horrified: American Monsters, θέλαμε να εντάξουμε μερικά από τα πιο εμβληματικά τέρατα στον κόσμο, οπότε φυσικά βρήκαμε έμπνευση στους ελληνικούς μύθους», δήλωσε ο Mike Mulvihill, Διευθυντής Ανάπτυξης Παιχνιδιών της  Ravensburger North America.

Το Horrified: Greek Monsters είναι η τρίτη είσοδος στο δημοφιλές franchise του Ravensburger Horrified. Παρόμοια με τους προκατόχους του, το Horrified: Universal Monsters (2019) και το Horrified: American Monsters (2021), οι παίκτες στο Horrified: Greek Monsters πρέπει να σχεδιάσουν τρόπους για να ξεπεράσουν τις μοναδικές προκλήσεις που παρουσιάζουν τα τέρατα που δραπέτευσαν, αυτή τη φορά ως είδωλα των Θεών.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email