Home » Η Tomy αποκτά τα παγκόσμια δικαιώματα για τα Mood Bears

Η Tomy αποκτά τα παγκόσμια δικαιώματα για τα Mood Bears

Από OPS Publications
10/08/2023

Η Tomy αποκτά τα παγκόσμια δικαιώματα για τα Mood Bears

LOGOS ET_CRT S

Η Tomy Toys υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη Mood Bears , μια μάρκα παιχνιδιών που ιδρύθηκε από γυναίκες και έχει τραβήξει την προσοχή χάρη στην επιτυχία της στο Dragon’s Den του BBC. Μέσω της συνεργασίας, η Tomy αποκτά τα παγκόσμια δικαιώματα για μελλοντική κατασκευή, πωλήσεις και διανομή των προϊόντων Mood Bears.

Η μάρκα προωθεί τη θετικότητα της ψυχικής υγείας μέσω της συλλογής της από μαλακά παιχνίδια αρκούδες, καθένα από τα οποία αντιστοιχεί με ένα διαφορετικό συναίσθημα: Happy Bear, Sad Bear, Silly Bear, Calm Bear, Nervous Bear, Angry Bear, Love Bear και Hope Bear. Οι αρκούδες είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένα υλικά και προάγουν τη συναισθηματική ευεξία για όλες τις ηλικίες. Κάθε ένα έχει διαφορετικό χρώμα, έχει ένα σύμβολο για την αντίστοιχη διάθεσή του κεντημένο στα πόδια του και συνοδεύεται από ένα ποίημα για να βοηθήσει τους ανθρώπους να κατανοήσουν και να μιλήσουν για τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Η νέα συνεργασία θα επιτρέψει στην Mood Bears να κλιμακωθεί παγκοσμίως με την καθοδήγηση της Tomy, η οποία έχει ήδη γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία με τα Lamaze, Aquadoodle, Drumond Park Games και άλλες κορυφαίες μάρκες του κλάδου.

Η Mary Wood, διευθύνουσα σύμβουλος της Tomy, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εργαζόμαστε μαζί με την Joanna και ανυπομονούμε να αρχίσουμε να αναπτύσσουμε μαζί τη μάρκα Mood Bears. Τα προϊόντα Mood Bears είναι πραγματικά μοναδικά και ιδιαίτερα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουν παγκόσμια επιτυχία χάρη στην καθολική απήχησή τους, την καταλληλότητά τους για όλες τις ηλικιακές ομάδες και τη σύνδεση με το επίκαιρο ενδιαφέρον της συναισθηματικής ευεξίας. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τη σπουδαία δουλειά που έχει ήδη ξεκινήσει η Joanna, θέτοντας την ψυχική υγεία στην κορυφή της ατζέντας».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email