Home » Με το «Creative Class», η Caran d’Ache εγκαινιάζει μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα

Με το «Creative Class», η Caran d’Ache εγκαινιάζει μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα

Από OPS Publications
10/08/2023

Με το «Creative Class», η Caran d'Ache εγκαινιάζει μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα

LOGOS ET_CRT S

Η Caran d’Ache ενισχύει την εικόνα  της με την κυκλοφορία του Creative Class, μιας νέας πλατφόρμας για διαδικτυακά δημιουργικά μαθήματα σχεδίου και ζωγραφικής. Αυτή η νέα πλατφόρμα είναι για όλους τους χρήστες και επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους  να ανακαλύψουν και να μάθουν τεχνικές σχεδίου και ζωγραφικής παρακολουθώντας συνεχώς νέα διαδικτυακά μαθήματα.

Από το 1915, η Caran d’Ache συνοδεύει όλους όσους αγαπούν να ζωγραφίζουν και να γράφουν. Μέχρι τώρα, η εταιρεία  είχε επικεντρωθεί κυρίως στην ανάπτυξη και κατασκευή των προϊόντων της στα εργαστήρια της Γενεύης. Τώρα, η Caran d’Ache κάνει στη δημιουργική της δέσμευση ένα βήμα παραπέρα και εγκαινιάζει το Creative Class, μια υπηρεσία διαδικτυακών μαθημάτων 24/7.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε το Creative Class και δίνουμε στους λάτρεις της τέχνης σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και την τεχνική τους», δήλωσε η Carole Prettyr, Πρόεδρος του Caran d’Ache. «Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε εργαλεία παγκόσμιας κλάσης για να εμπνεύσουμε και να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να εκφραστούν. Με το Creative Class θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους ένα εύκολα προσβάσιμο εργαλείο για να τελειοποιήσουν τις τεχνικές σχεδίασης και ζωγραφικής τους. Ο καθένας μπορεί να προχωρήσει με τον δικό του ρυθμό και να απελευθερώσει τις δημιουργικές του δυνατότητες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μια νέα ψηφιακή και εκπαιδευτική εμπειρία στους λάτρεις του brand και σε όλους όσους θέλουν να απολαύσουν μια στιγμή χαλάρωσης και έκφρασης μέσα από μια δημιουργική δραστηριότητα.»

Το Creative Class είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση creativeclass.carandache.com

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email