Home » Αυξήθηκαν οι πωλήσεις του ομίλου Bic το α’ εξάμηνο του 2023 εξαιτίας της απόδοσης των σχολικών ειδών 

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις του ομίλου Bic το α’ εξάμηνο του 2023 εξαιτίας της απόδοσης των σχολικών ειδών 

Από OPS Publications
29/08/2023

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις του ομίλου Bic το α’ εξάμηνο του 2023 εξαιτίας της απόδοσης των σχολικών ειδών 

LOGOS ET_OPC S

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Bic δημοσίευσε τα αποτελέσματά της για το πρώτο εξάμηνο του 2023. Ο κλάδος Human Expression δημοσίευσε θετικά στοιχεία, ιδίως χάρη στις πωλήσεις των  σχολικών ειδών.

Το πρώτο εξάμηνο του 2023, οι πωλήσεις της Bic αυξήθηκαν κατά 7% σε σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες, αντιπροσωπεύοντας έσοδα 1,18 δισ. ευρώ. Ο κλάδος Human Expression, από τον οποίο εξαρτώνται τα όργανα γραφής και ζωγραφικής, κατέγραψε 460,3 εκατομμύρια ευρώ, στο +9,1% τους πρώτους έξι μήνες του έτους με 3,3 δισεκατομμύρια μονάδες πωλήσεων (+6,1%). « Στην Ευρώπη, η ανάπτυξη (10,3% )προήλθε από τις σταθερές πωλήσεις στα σχολικά είδη καθώς και από την αύξηση σε μερίδια αγοράς  στα παραδοσιακά δίκτυα»,  ανέφερε η μάρκα στην έκθεσή της. Έτσι, ο όμιλος επιβεβαιώνει τις προοπτικές του με το οικονομικό έτος 2023 να εκτιμάται με ανάπτυξη μεταξύ 5% και 7%.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email