Home » Η Disguise επεκτείνει τη συμφωνία άδειας χρήσης της Nintendo 

Η Disguise επεκτείνει τη συμφωνία άδειας χρήσης της Nintendo 

Από OPS Publications
29/08/2023

Η Disguise επεκτείνει τη συμφωνία άδειας χρήσης της Nintendo

LOGOS ET_OPC S

Η Disguise, Inc. ανακοίνωσε την επέκταση των παγκόσμιων δικαιωμάτων της με τη Nintendo. Αυτή η επέκταση επιτρέπει στην Disguise να συνεχίσει τη συνεργασία της με τη Nintendo of America στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή κοστουμιών και αξεσουάρ κοστουμιών σε μια πολυετή συμφωνία που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο. Από την αρχική Disguise παγκόσμια κυκλοφορία των κοστουμιών Nintendo με άδεια χρήσης το 2013, η σειρά γνώρισε συνεχή ανάπτυξη και επέκταση τα τελευταία δέκα χρόνια.

Οι θαυμαστές από όλες τις γωνιές του πλανήτη μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία μια ποικιλία από κοστούμια και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τη Nintendo αυτό το φθινόπωρο.

Διατηρώντας την προσφορά της όσο το δυνατόν πιο επίκαιρη, η Disguise απέκτησε επίσης φέτος δικαιώματα στα Transformers: Rise of the Beasts , Poppy Playtime , από την MGA Entertainment και την Afro Unicorn.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email