Home » Η Lamy επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης του Kunstpalast Düsseldorf 

Η Lamy επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης του Kunstpalast Düsseldorf 

Από OPS Publications
29/08/2023

Η Lamy επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης του Kunstpalast Düsseldorf

LOGOS ET_OPC S

Από τον Νοέμβριο του 2023, η Lamy θα είναι ο επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης του Kunstpalast Düsseldorf. Ο κατασκευαστής οργάνων γραφής της Χαϊδελβέργης και το μουσείο, που πρόκειται να ανοίξει ξανά, επιδιώκουν έναν κοινό στόχο: να υποστηρίξουν ανθρώπους όλων των ηλικιών στην ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους. Στο Kunstpalast, η τέχνη δεν εκτίθεται μόνο, αλλά μεταφέρεται και με πρακτικό τρόπο. Οι επισκέπτες καλούνται τακτικά να δοκιμάσουν μια μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνικών τεχνικών σε εργαστήρια.

Λίγο μετά την επαναλειτουργία του Kunstpalast, θα ξεκινήσει μια σειρά εργαστηρίων έξι μερών που απευθύνεται ιδιαίτερα σε εφήβους και νέους, όπου η Lamy θα προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δοκιμάσουν διάφορες δημιουργικές δεξιότητες στο Kunstpalast Düsseldorf.

 «Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που βρήκα έναν υπέροχο συνεργάτη στη Lamy, ο οποίος όχι μόνο προωθεί το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, αλλά υποστηρίζει και το περιεχόμενο και ενθαρρύνει άτομα από διαφορετικές ηλικίες και κοινωνικές ομάδες να αναπτύξουν δημιουργικές και καλλιτεχνικές δεξιότητες» δήλωσε ο Felix Krämer, Γενικός Διευθυντής του Kunstpalast.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email