Home » Η Toysino GmbH εξαγόρασε την  Mytoys με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή 

Η Toysino GmbH εξαγόρασε την  Mytoys με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή 

Από OPS Publications
29/08/2023

Η Toysino GmbH εξαγόρασε την Mytoys με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή

LOGOS ET_CRT S

Με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2023, η Toysino GmbH θα αναλάβει την  Mytoys.de GmbH στη Γερμανία, βάση συμφωνίας εξαγοράς αγοράς που έχει υπογραφεί από τα εμπλεκόμενα μέρη, ενώ συμφωνήθηκε να μην αποκαλυφθεί η τιμή αγοράς. Η Toysino GmbH, θα συνεχίσει να απασχολεί τους περίπου 160 υπαλλήλους στα 19 υποκαταστήματα της Mytoys με τις υπάρχουσες συμβάσεις εργασίας τους.

Το rebranding των καταστημάτων στην ονομασία «Toysino» θα πρέπει να γίνει στο άμεσο μέλλον, αλλά το αργότερο μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2024. Υπενθυμίζουμε πως τον Μάρτιο του 2023, ο Όμιλος Otto ανακοίνωσε ότι θα διακόψει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Mytoys.de GmbH μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους 2023/24.

Ο Christian Krömer, Διευθύνων Σύμβουλος της Toysino GmbH: «Η εξαγορά της επιχείρησης παιχνιδιών και ειδών χαρτοπωλείου Mytoys, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας στον τομέα των παιχνιδιών, μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνουμε πολύ γρήγορα γνωστή την επωνυμία «Toysino» σε ένα ευρύ κοινό και να την καθιερώσουμε στην αγορά.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email