Home » Mεγαλύτερο από ποτέ το Spiel Essen 

Mεγαλύτερο από ποτέ το Spiel Essen 

Από OPS Publications
29/08/2023

Mεγαλύτερο από ποτέ το Spiel Essen

LOGOS ET_CRT S

Με σχεδόν 32.400 m2 χώρου σε έξι εκθεσιακούς χώρους, το Spiel Essen είναι μεγαλύτερο από ποτέ. Περίπου 850 εκθέτες από 55 χώρες θα παρουσιάσουν πάνω από 1.500 νέους τίτλους κατά τη διάρκεια της έκθεσης και θα τους διαθέσουν στους επισκέπτες για να τους δοκιμάσουν.

Για την έκθεση του 2023, η διοργανώτρια εταιρεία Merz Verlag έχει δημιουργήσει μια νέα ιδέα αίθουσας στην οποία τα παιχνίδια και οι εκθέτες ομαδοποιούνται ανάλογα με τις θεματικές ενότητες. Στις αίθουσες 2, 4, 5 και 6 υπάρχουν οικογενειακά παιχνίδια, από απλά παιδικά παιχνίδια έως παιχνίδια εύκολων γνώσεων, στην αίθουσα 3 υπάρχουν παιχνίδια γνώσεων και ειδικά παιχνίδια ενώ στην αίθουσα 1 όλα περιστρέφονται γύρω από παιχνίδια ρόλων, παιχνίδια με κάρτες συναλλαγών και παιχνίδια μινιατούρες. Σε ειδικούς χώρους για ανερχόμενους καλλιτέχνες, νέους σχεδιαστές παιχνιδιών και πλατφόρμες crowdfunding, οι άνθρωποι μπορούν να ζωγραφίσουν και να σχεδιάσουν, να δοκιμάσουν παιχνίδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει και να ενημερωθούν για τους κατασκευαστές παιχνιδιών και αξεσουάρ παιχνιδιών. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email