Home » Η Kind + Jugend παρουσιάζει την καινοτόμο Start-Up Area 

Η Kind + Jugend παρουσιάζει την καινοτόμο Start-Up Area 

Από OPS Publications
31/08/2023

Η Kind + Jugend παρουσιάζει την καινοτόμο Start-Up Area

LOGOS ET_CRT S

Το Kind + Jugend ήταν ανέκαθεν συνώνυμο με την καινοτομία και την πρόοδο στον τομέα της παιδικής μέριμνας και για την περαιτέρω προώθηση αυτής της καινοτομίας, προσφέρει τη δυνατότητα σε 20 νέες εταιρείες του κλάδου,  με δημιουργικές ιδέες να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στο Start-Up Area, κατά την διεξαγωγή της διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου στην Κολωνία. Αυτές οι 20 νέες εταιρείες θα ενταχθούν στους περισσότερους από 960 εκθέτες από 45 χώρες που θα είναι παρόντες στο Kind + Jugend, μετατρέποντας την έκθεση σε κέντρο έμπνευσης και ανακάλυψης νέων προϊόντων.

Η καινοτομία, η δημιουργικότητα και η πρόοδος έπαιζαν πάντα σημαντικό ρόλο στο Kind + Jugend. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα εξαιρετικά νέα προϊόντα στη βιομηχανία βρεφών και νηπίων θα αναγνωριστούν και φέτος με το Βραβείο Καινοτομίας Kind + Jugend. Για άλλη μια χρονιά, το Kind + Jugend θα αναγνωρίσει τα πιο εξαιρετικά προϊόντα στον τομέα της παιδικής μέριμνας με τα Innovation Awards, τα οποία διοργανώνονται από το 2004 και έχουν συμβάλει στην επιτυχία των βραβευμένων προϊόντων στην αγορά. Για τη φετινή διοργάνωση υποβλήθηκαν 120 υποψηφιότητες από 25 χώρες και μετά από μια αρχική επιλογή, καθορίστηκαν οι τελικοί 24 υποψήφιοι στις οκτώ κατηγορίες βραβείων. Η τελετή παράδοσης θα γίνει στο Trend Forum, στο περίπτερο 11.2, σηματοδοτώντας την έναρξη της έκθεσης στις 7 Σεπτεμβρίου στις 11. Επίσης, όλα τα βραβευμένα προϊόντα θα παρουσιαστούν με ιδιαίτερο τρόπο στο ίδιο περίπτερο.

Good reasons | K+J

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email