Home » Η Moose Toys λανσάρει την πρώτη της σειρά συλλεκτικών ειδών Trolls 

Η Moose Toys λανσάρει την πρώτη της σειρά συλλεκτικών ειδών Trolls 

Από OPS Publications
31/08/2023

Η Moose Toys λανσάρει την πρώτη της σειρά συλλεκτικών ειδών Trolls

LOGOS ET_CRT S

Περισσότερα από 100 μικροσκοπικά τρολ κατευθύνονται στα καταστήματα των ΗΠΑ εν όψει της επερχόμενης κυκλοφορίας των Trolls Band Together της DreamWorks Animation στους κινηματογράφους .

Η Moose Toys της Αυστραλίας ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια πρώτη σειρά συλλεκτικών φιγούρων για το δημοφιλές franchise Trolls στις ΗΠΑ αυτόν τον Οκτώβριο. Το DreamWorks Trolls Band Together Mineez – μια σειρά από 100 μικρές φιγούρες από το μουσικό franchise – θα βγει στην αγορά ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας μεγάλου μήκους Trolls Band Together της DreamWorks Animation στις 17 Νοεμβρίου . Όλα τα SKU περιλαμβάνουν ένα αξεσουάρ έκπληξη και έναν συλλεκτικό οδηγό.

Η Moose Toys σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει ένα τροχόσπιτο που μετατρέπεται σε βαλίτσα όπου τα παιδιά μπορούν να αποθηκεύουν τις φιγούρες τους, καθώς και τέσσερα νέα μίνι σακίδια που το καθένα συνοδεύεται από ένα θεματικό σημειωματάριο, στυλό και μολυβοθήκη. Και η σειρά θα περιλαμβάνει επίσης πλενόμενες και ελαστικές φιγούρες Trolls.

Η Moose Toys υπέγραψε ως ο νέος κάτοχος άδειας κύριου παιχνιδιού για το franchise Despicable Me and Minions της Universal Products & Experiences τον Ιούνιο. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η toyco λανσάρει μια ευρεία γκάμα φιγούρων, παιχνιδιών, RPG και συλλεκτικών ειδών την άνοιξη του 2024 για να συνδεθεί με την επερχόμενη ταινία Despicable Me 4, η οποία πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2024.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email