Home » Στα Guinness World Records™ η Mitsubishi Pencil με το  «Uniball One»  

Στα Guinness World Records™ η Mitsubishi Pencil με το  «Uniball One»  

Από OPS Publications
01/09/2023

Στα Guinness World Records™ η Mitsubishi Pencil με το «Uniball One»

LOGOS ET_OPC S

Η Mitsubishi Pencil κέρδισε Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για το “πιο μαύρο στυλό με μελάνι gel” με τη σειρά στυλό τζελ μελάνης uni-ball one.

Πιο συγκεκριμένα , μια κοινή έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία και το Πανεπιστήμιο Ritsumeikan έδειξε ότι η σειρά uni-ball one βοηθά τον χρήστη να θυμάται πιο εύκολα και βοηθάει στη βελτίωση της μνήμης εξαιτίας της έντονης μαύρης και καθαρής γραφής του uni-ball one.

Μετά την πιστοποίηση από το Guinness World Records™, η επίσημη τελετή παρουσίασης του πιστοποιητικού έγινε στις 7 Αυγούστου στο πρώτο live της εταιρείας στο Instagram και την παρακολούθησαν περισσότερα από 2.500 άτομα.

Στην τελετή παρουσίασης, ο Πρόεδρος Kazuhara ανέφερε σχετικά: ” Το Uniball One είναι ένα προϊόν που ενσωματώνει τη συναισθηματική αξία που υποστηρίζεται από την τεχνολογία. Όπως αναφέρει η εταιρική μας φιλοσοφία: Θέλουμε να φωτίσουμε τη μοναδικότητα κάθε ατόμου με νέα τεχνολογία και να χρωματίσουμε τον κόσμο. H πιστοποίηση του Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες  θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε προϊόντα που οι άνθρωποι θα θεωρούν πολύτιμα. “

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email