Home » Το InsightsArena με ιδέες που καθορίζουν τις τάσεις για τα σημεία πώλησης 

Το InsightsArena με ιδέες που καθορίζουν τις τάσεις για τα σημεία πώλησης 

Από OPS Publications
31/08/2023

Το InsightsArena με ιδέες που καθορίζουν τις τάσεις για τα σημεία πώλησης

LOGOS ET_OPC S

Μια πολύτιμη πηγή πληροφοριών για το εμπόριο, επίκαιρα θέματα αδειοδότησης και χώρος για εντατική δικτύωση: στο όγδοο Insights-X, το InsightsArena  που προσφέρει ένα ευρύ και ποικίλο φάσμα πληροφοριών, δραστηριοτήτων και υπηρεσιών. Με νέο σχεδιασμό και πλήρως αναθεωρημένες ιδέες μεταξύ 11 και 14 Οκτωβρίου, συμπεριλαμβανομένου και της eXtra-Day, αυτός ο ειδικός χώρος στο Hall 10.0 προσκαλεί όλους τους συμμετέχοντες στην έκθεση να τον ανακαλύψουν και να συμμετάσχουν.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία είναι το νέο Retail Inspiration Hub, το οποίο παρέχει δημιουργικές συμβουλές για την παρουσίαση αγαθών στο σημείο πώλησης. Το Retail Inspiration Hub φέρνει επίσης στο επίκεντρο τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο. Παρουσιάζει τα ευρήματα της μελέτης «Insights-X Trends» και τα ζωντανεύει με τη βοήθεια αμέτρητων παραδειγμάτων από εκθέτες. Η ανίχνευση τάσεων Gabriela Kaiser δημιούργησε την έρευνα αποκλειστικά για το Insights-X. Το πώς το εμπόριο και η βιομηχανία αυξάνουν τις πωλήσεις τους μέσω αδειοδοτημένων προϊόντων αποδεικνύεται στο BRANDmate Plaza. Η εκδήλωση δικτύωσης B2B για νέες άδειες και συνεργασίες, από την οποία πήρε το όνομά της, παρουσιάζει συναρπαστικά προϊόντα από τον χώρο της αδειοδότησης. «Αυτό καθιστά το InsightsArena κεντρικό λιμάνι για τους λιανοπωλητές», εξηγεί ο Christian Ulrich, Εκπρόσωπος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Spielwarenmesse eG. «Εδώ μπορούν να βρουν τάσεις οδηγούς πωλήσεων για τη γκάμα τους και να ανακαλύψουν πώς να δημιουργήσουν εντυπωσιακές εμπειρίες αγορών στα δικά τους καταστήματα».

 Το InsightsArena υπογραμμίζει τον δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα με μια ιδιαίτερη δραστηριότητα στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και οι ίδιοι οι εμπορικοί επισκέπτες, δημιουργώντας δημιουργικά και δημιουργώντας καλλιτεχνικά σχέδια στους τοίχους ενός photobox. Σε ολόκληρη την εκδήλωση Insights-X, αυτό θα δημιουργήσει ένα μοναδικό έργο τέχνης. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να πάρουν στο σπίτι τους φωτογραφίες από τις δικές τους καλλιτεχνικές συνεισφορές ως αναμνηστικά. Λίγα μέτρα πιο πέρα, το PodcastLounge προσκαλεί τους επισκέπτες να ακούσουν. Εδώ, οι συμμετέχοντες στην έκθεση θα παρευρεθούν ζωντανά καθώς η ομάδα podcast της Spielwarenmesse συζητά με εκπροσώπους του κλάδου για τα τελευταία θέματα. Το InsightsArena φροντίζει επίσης τις γαστρονομικές σας ανάγκες. Ένα αναπόσπαστο σαλόνι με φαγητό και ποτά προσφέρει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για να κάνετε ένα σύντομο διάλειμμα από τις δραστηριότητες της έκθεσης. Επιπλέον, ένα MediaPoint προσφέρει ενημερωτική ανάγνωση με εθνικές και διεθνείς δημοσιεύσεις. Πλήρεις πληροφορίες για το InsightsArena είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.insights-x.com/en/insightsarena.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email