Home » Η Fisher-Price συνεργάζεται με την Hartbeeps 

Η Fisher-Price συνεργάζεται με την Hartbeeps 

Από OPS Publications
07/09/2023

Η Fisher-Price συνεργάζεται με την Hartbeeps

LOGOS ET_OW S

Η Fisher-Price συνεργάζεται με τα τμήματα μουσικής προσχολικής ηλικίας Hartbeeps για τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου μουσικού μαθήματος που παρουσιάζετε μέσα από  το νέο μουσικό τραπέζι Fisher-Price DJ Mix & Learn.

Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία της, η Hartbeeps δημιούργησε ένα διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο μάθημα που έχει αναπτυχθεί ειδικά χρησιμοποιώντας το νέο DJ Mix & Learning Music Table για να εμπλέξει γονείς, μωρά και νήπια στο παιχνίδι μέσω της μουσικής.

Τα μαθήματα Hartbeeps Happy House και Baby Beeps, που θα διαρκέσουν όλο τον Σεπτέμβριο,  έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσουν  τις αναπτυξιακές δεξιότητες των μωρών.

Η μουσική είναι ένα σημαντικό εργαλείο μάθησης για μωρά και νήπια καθώς παρέχει μια ολιστική προσέγγιση στην ανάπτυξη, ενισχύοντας τις γνωστικές, συναισθηματικές, κοινωνικές και σωματικές δεξιότητες, ενώ παράλληλα καλλιεργεί τη δημιουργικότητα και την πολιτιστική τους κατανόηση.

Η Kelly Philp, διευθύντρια μάρκετινγκ στη Mattel UK, σχολίασε: «Γνωρίζουμε ότι η μουσική είναι σημαντική για τις αναπτυξιακές δεξιότητες των μωρών και των νηπίων, και αυτός είναι ο λόγος που η μουσική εμφανίζεται σε τόσα πολλά παιχνίδια Fisher-Price. Θέλαμε να βρούμε έναν συνεργάτη που θα μπορούσε να αναδείξει τα πολλά αναπτυξιακά οφέλη του νέου μας τραπεζιού DJ Mix and Learn Music και η Hartbeeps το κάνει αυτό προσφέροντας διασκεδαστικά μαθήματα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των μωρών και των νηπίων μέσω της μουσικής.»

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email