Home » Η Hasbro και το Βρετανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας αποκαλύπτουν  τη σειρά ρούχων “Peppa Pig” x Natural History Museum 

Η Hasbro και το Βρετανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας αποκαλύπτουν  τη σειρά ρούχων “Peppa Pig” x Natural History Museum 

Από OPS Publications
07/09/2023

Η Hasbro και το Βρετανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας αποκαλύπτουν τη σειρά ρούχων "Peppa Pig" x Natural History Museum

LOGOS ET_CRT S

Η Εταιρεία παιχνιδιών και παιχνιδιών,Hasbro, και το Μουσείο φυσικής ιστορίας ενώθηκαν για να κυκλοφορήσουν μια νέα σειρά ρούχων και εμπορευμάτων εμπνευσμένη από το “Peppa Pig”.

«Καθώς γιορτάζουμε την 100η επέτειο της Hasbro φέτος και οδηγούμε στην 20η επέτειο του «Peppa Pig» το 2024, θέλουμε να φέρουμε τους μικρούς μας θαυμαστές στη διασκέδαση με συνεργασίες που προάγουν τη δημιουργικότητα, την περιπέτεια και την αγάπη για μάθηση», λέει η Marianne James, αντιπρόεδρος πρόεδρος, EMEA και Ασία, για αδειοδοτημένα καταναλωτικά προϊόντα, Hasbro. «Με το να συγκεντρώσουμε δύο βραβευμένες και ισχυρές μάρκες για αυτήν την αξιολάτρευτη συλλογή, δημιουργήσαμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό».

 «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με»Πεππα το γουρουνάκι, μια μάρκα που πυροδοτεί τέτοια περιέργεια στα παιδιά παντού», λέει η Maxine Lister, επικεφαλής, αδειοδότηση, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. «Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε υποστηρικτές για τον πλανήτη και να εμπνεύσουμε την αγάπη για τη φύση, σε όλες τις ηλικίες. Αυτή η νέα πολύχρωμη συλλογή είναι ιδανική για παιδιά που λατρεύουν να μαθαίνουν για τον φυσικό μας κόσμο – και που ίσως είναι η επόμενη γενιά επιστημόνων που είναι αφοσιωμένοι στην προστασία του πλανήτη μας.»

Αυτή η συνεργασία έρχεται μετά από μια εμπειρία συνεργασίας κατά την οποία η Hasbro και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας μετέτρεψαν ένα από τα καταστήματα του Μουσείου σε Peppa Pig’s Discovery Playroom.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email