Home » Μεγάλες είναι οι προσδοκίες εκθετών και επισκεπτών  της Big Buyer 2023, 8 – 10 Νοεμβρίου 2023 

Μεγάλες είναι οι προσδοκίες εκθετών και επισκεπτών  της Big Buyer 2023, 8 – 10 Νοεμβρίου 2023 

Από OPS Publications
07/09/2023

Μεγάλες είναι οι προσδοκίες εκθετών και επισκεπτών της Big Buyer 2023, 8 - 10 Νοεμβρίου 2023

LOGOS ET_OPC S

Υπάρχει προσδοκία εκθετών και επισκεπτών για την εικοστή έβδομη διοργάνωση του Big Buyer, της Διεθνούς Έκθεσης Γραφικών-Γραφικών που θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στη Μπολόνια από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου και η οποία έχει γίνει πλέον απαραίτητο  σημείο αναφοράς για όλους τους φορείς του κλάδου. Μια εκδήλωση υψηλού επιπέδου, ανοιχτή μόνο σε εταιρείες που είναι αυστηρά συμβατές με τη φύση της εκδήλωσης και με επισκέπτες που επιλέγονται σε λίστα που αποτελείται αποκλειστικά από ειδικευμένους αγοραστές: χονδρέμποροι, προμηθευτές γραφείου, λιανοπωλητές , Υπεύθυνοι αγορών εξειδικευμένων αλυσίδων διανομής, ηλεκτρονικό εμπόριο, αγοραστής της GDO.

Ωστόσο, η Big Buyer, συνεχίζοντας την πορεία που έχει ακολουθήσει από την πρώτη έκδοση, θέλει να είναι ένα μόνιμο παρατηρητήριο για τις διάφορες τάσεις της αγοράς παρέχοντας ένα σημαντικό πρόγραμμα συνεδρίων που είναι αφιερωμένο σε αυτόν τον στόχο, όπου θα συμμετέχουν ως ομιλητές διακεκριμένοι εκπρόσωποι των φορέων και της βιομηχανίας του κλάδου, οι οποίοι θα συζητήσουν τι έχει γίνει και τι πρέπει ακόμα να γίνει.

Σε συνεργασία με τη Roland DG και άλλους εξειδικευμένους εκθέτες του Big Buyer 2023, η Digitech Point είναι έτοιμη για το ντεμπούτο της, ένας καλά οργανωμένος χώρος που θα επιτρέψει στους λιανοπωλητές στον τομέα της γραφικής ύλης και του γραφείου να προσεγγίσουν, πειραματιζόμενοι άμεσα μαζί τους, νέους τρόπους παροχής εξατομικευμένων υπηρεσιών σε -κατάστημα, εργαλεία, υλικά και προϊόντα, που μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά για το κατάστημα.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email