Home » Το Tratto PEN επιστρέφει στο Festivaletteratura ως μεγάλος χορηγός 

Το Tratto PEN επιστρέφει στο Festivaletteratura ως μεγάλος χορηγός 

Από OPS Publications
08/09/2023

Το Tratto PEN επιστρέφει στο Festivaletteratura ως μεγάλος χορηγός

LOGOS ET_OPC S

Το Tratto PEN της FILA – Fabbrica Italiana Lapis ed Affini, σύμβολο της γραφής και της δημιουργικότητας από το 1975, επιστρέφει στη Μάντοβα της Ιταλίας από τις 6 έως τις 10 Σεπτεμβρίου για την 27η έκδοση του Festivaletteratura  ως μεγάλος χορηγός. Η εύρεση των λέξεων είναι η φετινή πρόκληση για το Festivaletteratura, ένα από τα πιο δημοφιλή πολιτιστικά γεγονότα της χώρας.

Το να συνδυάζεις λέξεις, να προσπαθείς  να διορθώνεις  το νόημά τους, να μετράς  την «σημασία τους» και να τους κάνεις διάλογο, είναι η προσπάθεια που έκανε πάντα το Festivaletteratura προσκαλώντας συγγραφείς από όλο τον κόσμο, με στόχο να ανοίξει νέους δρόμους για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών μεταξύ διαφορετικών γλωσσών και αφηγήσεων.

Μια φιλοσοφία που η Tratto PEN έχει υποστηρίξει εδώ και χρόνια με την παρουσία της σε αυτό το Φεστιβάλ , να είναι ικανή να μεταμορφώσει τους δρόμους και τις πλατείες της Μάντοβα σε δρόμους συναντήσεων ιδεών , ανταλλαγής και σύγκρισης εμπειριών και απόψεων.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email