Home » H drupa επιστρέφει μετά από ένα διάλειμμα οκτώ ετών 

H drupa επιστρέφει μετά από ένα διάλειμμα οκτώ ετών 

Από OPS Publications
07/09/2023

H drupa επιστρέφει μετά από ένα διάλειμμα οκτώ ετών

LOGOS ET_OW S

Μετά από ένα διάλειμμα οκτώ ετών λόγω της πανδημίας, η παγκόσμια βιομηχανία εκτύπωσης και συσκευασίας θα συναντηθεί στο drupa στο Ντίσελντορφ από τις 28 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου 2024. Ένα πράγμα είναι ήδη σαφές: οι εκθέτες θα προσφέρουν καινοτόμες παρουσιάσεις προϊόντων και συναρπαστικές ζωντανές επιδείξεις.

Οι προκλήσεις, αλλά και οι ευκαιρίες, είναι πανταχού παρούσες στον κλάδο της εκτύπωσης, και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι παρορμήσεις που πηγάζουν από την drupa είναι πιο πολύτιμες από ποτέ.

Η ψηφιοποίηση είναι ένα εργαλείο για διαδικασίες και εφαρμογές στη βιομηχανία εκτύπωσης και συσκευασίας. Η τεχνητή νοημοσύνη, η οικονομία πλατφόρμας και το άνοιγμα σε νέες λύσεις προϊόντων στον τομέα των βιομηχανικών εφαρμογών διαδραματίζουν βασικό ρόλο. Επιπλέον, η βιωσιμότητα θα διαμορφώσει την ατζέντα της drupa το επόμενο έτος. Με θέματα όπως η διαχείριση της ανακύκλωσης, η ενεργειακή απόδοση και η εξοικονόμηση πόρων, έχει γίνει κεντρικός παράγοντας για ολόκληρη τη βιομηχανία. Σε αυτό το δυναμικό πλαίσιο, οι εκθέτες τοποθετούν τα βασικά πεδία δράσης τους μπροστά σε ένα διεθνές κοινό από τη βιομηχανία εκτύπωσης και συσκευασίας, πρακτορεία, εμπόριο, μέσα ενημέρωσης και έρευνα.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email