Home » Jumbo | Αύξηση πωλήσεων παρά τη μείωση των τιμών 

Jumbo | Αύξηση πωλήσεων παρά τη μείωση των τιμών 

Από OPS Publications
07/09/2023

Jumbo | Αύξηση πωλήσεων παρά τη μείωση των τιμών

LOGOS ET_CRT S

Κατά τον μήνα Αύγουστο 2023, οι συνολικές πωλήσεις του Ομίλου JUMBO κατέγραψαν αύξηση +8% περίπου, συγκρινόμενες με έναν εξαιρετικό περσινό Αύγουστο. Για το πρώτο οκτάμηνο του 2023, οι πωλήσεις του Ομίλου, εμφανίζονται αυξημένες κατά +18% περίπου. Πιο συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενδοεταιρικές συναλλαγές), παρουσίασαν αύξηση κατά +9% περίπου.

Συνολικά για το πρώτο οκτάμηνο του έτους 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας -χωρίς τις ενδοεταιρικές συναλλαγές- παρουσίασαν αύξηση κατά +20% περίπου σε σχέση με το 2022.

Ο Όμιλος JUMBO συνεχίζει να μειώνει καθημερινά 150 τιμές στην γκάμα των προϊόντων που εμπορεύεται, στηρίζοντας έμπρακτα τον καταναλωτή σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Ο Όμιλος θα ανακοινώσει αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του α’ εξαμήνου 2023, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email