Home » Η Hasbro ανακοίνωσε τη διοργάνωση του διαγωνισμού “Women Innovators of Play Challenge”

Η Hasbro ανακοίνωσε τη διοργάνωση του διαγωνισμού “Women Innovators of Play Challenge”

Από OPS Publications
14/09/2023

Η Hasbro ανακοίνωσε τη διοργάνωση του διαγωνισμού “Women Innovators of Play Challenge”

LOGOS ET_CRT S

Η Hasbro, Inc , ανακοίνωσε πρόσφατα τη διοργάνωση του διαγωνισμού  καινοτόμων παιχνιδιών σχεδιασμένα από γυναίκες  “Hasbro Women Innovators of Play Challenge” , ο οποίος παραμένει ενεργός  από τις 12 Σεπτεμβρίου έως τις 12 Οκτωβρίου. Η επιτροπή κριτών της Hasbro θα αξιολογήσει τις υποβολές και θα επιλέξει τις τρεις πιο υποσχόμενες καινοτομίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν τον Νοέμβριο του 2023.

Η Πρόκληση είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε γυναίκα  18 ετών και άνω στις ακόλουθες χώρες: Αυστραλία, Καναδάς (εκτός του Κεμπέκ ), Γαλλία, Γερμανία, Ισραήλ, Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Νέα Ζηλανδία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ. Οι υποβληθείσες ιδέες θα κριθούν ως προς την καινοτομία, τον παράγοντα διασκέδασης , τον σχεδιασμό , την αισθητική, τη μαζική εμπορευσιμότητα και τη δυνατότητα κατασκευής.   Κάθε επιλεγμένος νικητής θα λάβει: · 10.000 $ USD.

«Μας εξέπληξε η υποστήριξη και ο ενθουσιασμός για την εκδήλωση Women Innovators of Play της Hasbro – και τώρα η Hasbro πηγαίνει αυτή την πρωτοβουλία στο επόμενο επίπεδο με την Πρόκλησή μας, η οποία είναι ανοιχτή σε γυναίκες σε 11 χώρες», δήλωσε η Tanya Thompson, Senior Director . Inventor Relations and Innovation στο Hasbro .

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email