Home » Η TOMY International βραβεύτηκε στα National Parenting Product Awards  2023 (NAPPA) 

Η TOMY International βραβεύτηκε στα National Parenting Product Awards  2023 (NAPPA) 

Από OPS Publications
14/09/2023

Η TOMY International βραβεύτηκε στα National Parenting Product Awards 2023 (NAPPA)

LOGOS ET_CRT S

Η TOMY International βραβεύτηκε  πρόσφατα από τα National Parenting Product Awards (NAPPA) για δύο από τις νέες σειρές του 2023, τις Bebé Fuerte και Build-A-Buddy . Ως ένα από τα μακροβιότερα προγράμματα βραβείων, το NAPPA αναγνωρίζεται ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για γονείς και επαγγελματίες που αναζητούν τα καλύτερα προϊόντα για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Το Bebé Fuerte, το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα στη Walmart και σε ανεξάρτητα καταστήματα παιχνιδιών, δημιουργήθηκε και σχεδιάστηκε από τον Robin Arzón, Αντιπρόεδρο Προγραμματισμού Fitness και Head Instructor στο Peloton.

Το Build-A-Buddy, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από 6 χρόνια, επεκτάθηκε το 2023 για να συμπεριλάβει πέντε αντικείμενα στη σειρά από άδειες χρήσης όπως,  των John Deere, Batman και Transformers.

Όλα τα βραβευμένα είδη, της ΤΟΜΥ,  έχουν λάβει πιστοποίηση STEAM από την Ένωση Παιχνιδιών, σε συνδυασμό με τον Οδηγό Good Play του Dr. Gummer στις κατηγορίες Τεχνολογία και Μηχανική.

«Η σφραγίδα έγκρισης της NAPPA επιβεβαιώνει ότι αυτές οι δύο συλλογές έχουν τα μαγικά συστατικά που ελπίζαμε να κάνουν τους γονείς και τα παιδιά να χαμογελούν και να εξερευνούν ενώ παίζουν». δήλωσε η Julie Gwaltney, Ανώτερη Διευθύντρια στο TOMY International.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email