Home » Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση Kind + Jugend 2023 | Οι Νικητές των Βραβείων  Καινοτομίας 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση Kind + Jugend 2023 | Οι Νικητές των Βραβείων  Καινοτομίας 

Από OPS Publications
14/09/2023

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση Kind + Jugend 2023 | Οι Νικητές των Βραβείων Καινοτομίας

LOGOS ET_CRT S

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου της έκθεσης  Kind + Jugend 2023 ειδών παιδικής μέριμνας φροντίδας και απασχόλησης, φιλοξενήθηκαν  974 εκθέτες από 46 διαφορετικές χώρες (από 480 εκθέτες από 37 χώρες που φιλοξένησε το 2022), οι οποίοι υποδέχθηκαν  περίπου 15.000 επισκέπτες από 113 διαφορετικές χώρες. Οι περισσότεροι επισκέπτες προέρχονταν από όλη την Ευρώπη, κυρίως από την Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Πολωνία και την Ιταλία, ενώ σημαντικός ήταν και ο αριθμός των επισκεπτών από χώρες εκτός Ευρώπης, ιδιαίτερα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ταϊβάν, την Κίνα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι Γερμανοί επισκέπτες αυξήθηκαν επίσης κατά 31% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, επιβεβαιώνοντας την έκθεση ως μια καθιερωμένη επαγγελματική πλατφόρμα στη Γερμανία.

 Ένα από τα κλειδιά της έκθεσης ήταν ο συνδυασμός του υψηλού επιπέδου εμπειρίας των επισκεπτών με την ποιότητα και την καινοτομία που παρουσίασαν οι εκθέτες. Ο Oliver Frese, COO της Koelnmesse, σχολίασε ότι «έχουμε πετύχει όλους τους στόχους μας και έχουμε στείλει ένα σαφές μήνυμα σε ολόκληρο τον κλάδο. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το Kind + Jugend είναι μια πλήρης πλατφόρμα για την παρουσίαση, τη συζήτηση και τη δημοσιοποίηση καινοτόμων προϊόντων και ιδεών». Από την πλευρά του, ο Jörg Schamle, διευθυντής της Kind + Jugend, τόνισε ότι «η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, καταφέραμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά».

Οι Νικητές των Βραβείων  Καινοτομίας:

Κατά τη φετινή διοργάνωση της έκθεσης Kind + Jugend στην Κολωνία, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, απονεμήθηκαν τα βραβεία  Innovation Award. Οι εκθέτες που συμμετείχαν στην έκθεση υπέβαλαν έως και 120 προϊόντα στον διαγωνισμό, 24 από αυτά προτάθηκαν στον τελικό από μια ανεξάρτητη διεθνή επιτροπή εμπειρογνωμόνων την οποία αποτελούσαν  μεταξύ άλλων: δημοσιογράφοι εμπορικών περιοδικών από την Πολωνία, την Ολλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία και την Ιταλία. Η κριτική επιτροπή απένειμε βραβεία στα ακόλουθα προϊόντα σε 7 κατηγορίες:

  • Moving & Traveling Kids – Vamos KLX stroller by Osann GmbH (Germany)
  • Moving & Traveling Kids Accessories – Minimeis Hero Parent Backpack by Minimeis AS (Norway)
  • Kids Toys – Xtend Ride On scooter from smarTrike (Israel)
  • Kids Textiles – B.Love 2-in-1 Pillow by Babymoov Group (France)
  • Kids Care – Multi Cooking Divider by SocialBean (Korea)
  • Kids Furniture – MoveMi, Noalima GmbH (Germany)
  • Sustainability for Kids – Matratze Wind by Träumeland GmbH (Germany)

Φέτος παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά και τα βραβεία Midwives’ Choice. Η πύλη καταναλωτών Hebammen-testen.de, σε συνεργασία με τις μαίες, επέλεξε τα 3 καλύτερα προϊόντα από όλα τα υποψήφια για το Innovation Award 2023. Οι νικητές είναι:

  • 1η θέση: DuoGlider stroller by Unilove Baby Ltd (Taiwan)
  • 2η θέση: MODU Dreamer Set blocks, MODU ApS (Sweden)
  • 3η θέση: MoveMi bed, Noalima GmbH (Germany)

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email