Home » Το Jurassic World Alive συνεργάζεται με τη Mattel 

Το Jurassic World Alive συνεργάζεται με τη Mattel 

Από OPS Publications
14/09/2023

Το Jurassic World Alive συνεργάζεται με τη Mattel

LOGOS ET_CRT S

Το Blockbuster geo-location και το παιχνίδι για κινητά που βασίζεται σε AR Jurassic World Alive και η Mattel συνεργάστηκαν για την προσθήκη  μιας νέας έκδοσης, εντός του παιχνιδιού, που περιλαμβάνει τη συλλογή Classic Action Figure της Mattel’s Jurassic Park ’93 με πρωταγωνιστή τον εμβληματικό ήρωα, τον T. rex, όπως αρχικά εμφανίστηκε πριν από 30 χρόνια στο την επική ταινία Jurassic Park του 1993 από την Universal Pictures και την Amblin Entertainment. Οι παίκτες του Jurassic World Alive μπορούν πλέον να συλλέγουν ψηφιακά τη διάσημη φιγούρα δράσης Mattel T. rex στο παιχνίδι, αξιοποιώντας τις νοσταλγικές αναμνήσεις των παιχνιδιών που εμπνέονται από την κλασική ταινία.

Το Jurassic World Alive, το οποίο έχει ληφθεί πάνω από 33 εκατομμύρια φορές και παίζεται για περισσότερα από 2,3 δισεκατομμύρια λεπτά, βασίζεται στα πιο αναγνωρισμένα και εμβληματικά franchise ταινιών στον κόσμο, το Jurassic World. Το παιχνίδι συνεχίζει να σηματοδοτεί νέα ορόσημα ως ηγέτης της κατηγορίας και γιορτάζει με νέες συνεργασίες και δώρα που σίγουρα θα απολαύσουν οι θαυμαστές του Jurassic World σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, για τον εορτασμό της 30ης επετείου του Jurassic Park, το Jurassic World Alive και τα Universal Games and Digital Platforms θέλουν να στείλουν τους παίκτες σε διακοπές, είτε στο Universal Studios Hollywood είτε στο Universal Orlando Resort, μέσω κλήρωσης η οποία λήγει στις 4 Οκτωβρίου 2023.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email