Home » Southern European Print Congress | Αθήνα 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2023 

Southern European Print Congress | Αθήνα 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2023 

Από OPS Publications
14/09/2023

Southern European Print Congress | Αθήνα 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2023

LOGOS ET_OPC S

Το Southern European Print Congress  διοργανώνουν από κοινού οι πέντε εθνικοί σύνδεσμοι της FESPA της Νότιας Ευρώπης, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε άλλη χώρα, από το 2015, (εκτός από το 2020 & 2021 λόγω covid)

Στόχος του Συνεδρίου, που φέτος (2023), πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2023, είναι να συγκεντρώσει τους συμμετέχοντες και να ηγηθεί μιας συζήτησης γύρω από το μέλλον της αγοράς και των επιχειρήσεων, να προωθήσει την καινοτομία και το διάλογο στους τομείς της οπτικής επικοινωνίας και της εκτύπωσης και να προσφέρει ένα δυναμικό περιβάλλον δικτύωσης στα μέλη των Συνδέσμων.

Να δώσει την δυνατότητα στις / στους συμμετέχοντες, να γνωριστούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις και να κάνουν μια συγκριτική αξιολόγηση ανάμεσα στις αγορές.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email