Home » Η Pilot Pen France δεσμεύεται για την καταπολέμηση του αναλφαβητισμού 

Η Pilot Pen France δεσμεύεται για την καταπολέμηση του αναλφαβητισμού 

Από OPS Publications
21/09/2023

Η Pilot Pen France δεσμεύεται για την καταπολέμηση του αναλφαβητισμού

LOGOS ET_OPC S

Εδώ και πολλά χρόνια, η Pilot Pen France ασχολείται με την προώθηση της γραφής. Εκτός από το ότι είναι συνεργάτης της  μεγάλης  προσπάθειας καταπολέμησης του αναλφαβητισμού:  “François Mitterrand” , η μάρκα ενώνει τις δυνάμεις της με τον εκδοτικό οίκο Le Cherche Midi για την έκδοση του A Life to Write , μιας συλλογής μαρτυριών για τα ευχάριστα συναισθήματα που βιώνουν στον γραπτό λόγο διάφορες παγκόσμιες προσωπικότητες.  

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Sophie Marceau και η Lisa Azuelos, οι συγγραφείς Marc Levy και Douglas Kennedy, ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Stéphane Bern, ο τραγουδιστής Gaël Faye κ.λπ. συμμετέχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης, καθώς τα κέρδη από την πώληση αυτού του βιβλίου θα διατεθούν στους συλλόγους Le Labo des histoire και #StopIlletrisme, που διοργανώνουν κυρίως εργαστήρια γραφής για κοινό που απέχει πολύ από αυτή την πρακτική.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email