Home » Svoora | Ήρθαν τα βραβευμένα μαγνητικά βιβλία δημιουργίας παραμυθιών “My SvooryTales”

Svoora | Ήρθαν τα βραβευμένα μαγνητικά βιβλία δημιουργίας παραμυθιών “My SvooryTales”

Από OPS Publications
21/09/2023

Svoora | Ήρθαν τα βραβευμένα μαγνητικά βιβλία δημιουργίας παραμυθιών “My SvooryTales”

LOGOS ET_CRT S

Η ελληνική εταιρεία Svoora σας προσκαλεί στον μαγικό και άπειρο κόσμο των παραμυθιών και της αφήγησης με τη νέα σειρά μαγνητικών βιβλίων δημιουργίας παραμυθιών “My SvooryTales” που βραβεύτηκε ως “Καλύτερο Παιχνίδι Δημιουργικής Απασχόλησης – Gold Award ” στα Toys Awards 2023. Αυτό το πρωτοποριακό παιχνίδι, διαμορφώνεται σαν βιβλίο και αποτελείται από 3 σελίδες, οι οποίες αντιστοιχούν στα 3 στάδια αφήγησης: Εισαγωγή, Προϊδέαση-Διήγηση και Λύση. Η συσκευασία περιλαμβάνει μαγνητικά στοιχεία, τα οποία επιλέγονται τυχαία και τοποθετούνται σε αυτές τις 3 σελίδες. Με βάση τα εικονιζόμενα στοιχεία ο αφηγητής (γονέας ή παιδί) δημιουργεί διάφορες ιστορίες, η καθεμία με τη δική της ξεχωριστή πλοκή ή με αμέτρητες εναλλακτικές εκδοχές! Με αυτόν τον τρόπο, καλλιεργείται η προσδοκία στους ακροατές να περιμένουν κάτι μαγικό να συμβεί, που σίγουρα δεν θα είναι ποτέ το ίδιο καθώς οι δυνατότητες της ιστορίας είναι άπειρες!

Ιδανικό για ηλικίες άνω των 3, αποτελεί φανταστικό εργαλείο για γονείς, εκπαιδευτικούς, συμβούλους και θεραπευτές, που βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν ένα ισχυρό κίνητρο για αφήγηση, ζωγραφική και ορθή γραφή λέξεων σε γραμμές. Ενισχύει την περιέργειά τους, τη φαντασία, τη δημιουργική – κριτική σκέψη ενώ παράλληλα αποτελεί και υπέροχο μέσο για κτίσιμο ποιοτικού χρόνου και υγειούς συναισθηματικού δεσμού μεταξύ γονέα και παιδιού.

Τέλος, τα πρωτότυπα αυτά βιβλία αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο για κάθε σύμβουλο ή θεραπευτή, αφού επιτρέπουν στα παιδιά να αντιμετωπίσουν δύσκολα ζητήματα με ήπιο τρόπο. Ταυτόχρονα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα και από τους επαγγελματίες λογοθεραπείας, αφού η αφήγηση μιας ιστορίας σε συνδυασμό με τις πρακτικές αναδιήγησης και δραματοποίησης, καλλιεργούν τη γλωσσική ανάπτυξη.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email