Home » Η Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε συνεχίζει στις διεθνείς εκθέσεις μετά την παρουσία της στην έκθεση “Το παιδί και το Παιχνίδι”

Η Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε συνεχίζει στις διεθνείς εκθέσεις μετά την παρουσία της στην έκθεση “Το παιδί και το Παιχνίδι”

Από OPS Publications
28/09/2023

Η Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε συνεχίζει στις διεθνείς εκθέσεις μετά την παρουσία της στην έκθεση “Το παιδί και το Παιχνίδι”

LOGOS ET_CRT S

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Διακάκης Εισαγωγική στην έκθεση «Το παιδί και το παιχνίδι» που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου.

Το περίπτερο της εταιρίας υπήρξε πόλος έλξης για όλους τους επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τις νέες σειρές παιχνιδιών Luna Toys με καινούρια σχέδια, τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες όπως Spider-Man, Disney Frozen, Avengers, Peppa Pig και πολλούς ακόμα.

Πλέον η Διακάκης Εισαγωγική στρέφει την προσοχή της στην προετοιμασία για τις διεθνείς εκθέσεις Insights-X στη Νυρεμβέργη (11-14 Οκτωβρίου) και megaSHOW στο Hong Kong (20-23 Οκτωβρίου) όπου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τις καινούριες συλλογές MUST Monochrome αλλά και τα σχολικά σχέδια MUST για το 2024.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email