Home » Η Fila Hellas χορηγός στα δημιουργικά εργαστήρια του 5ου Kidot Festival

Η Fila Hellas χορηγός στα δημιουργικά εργαστήρια του 5ου Kidot Festival

Από OPS Publications
29/09/2023

Η Fila Hellas χορηγός στα δημιουργικά εργαστήρια του 5ου Kidot Festival

LOGOS ET_OPC S

Μια φαντασμαγορική γιορτή θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη την οποία θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι με ποικίλες δραστηριότητες και δημιουργικά εργαστήρια για όλη την οικογένεια. Το 5ο Kidot Festival, το μεγαλύτερο family festival της χώρας θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ Helexpo.

Για ακόμη μια χρονιά η Fila Hellas χορήγει τα προϊόντα των εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του Kidot Festival δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να δημιουργήσουν με προϊόντα υψηλής ποιότητας και να γνωρίσουν όλες τις τεχνικές ζωγραφικής αλλά και να φτιάξουν πρωτότυπες χειροτεχνίες.

Η Fila Hellas στηρίζει οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με παιδιά συμμετέχοντας σε ενέργειες που αναδεικνύουν την σπουδαιότητα της τέχνης και την καλλιτεχνική δημιουργία.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email