Home » Η Henkel συμπληρώνει εκατό χρόνια καινοτομίας

Η Henkel συμπληρώνει εκατό χρόνια καινοτομίας

Από OPS Publications
28/09/2023

Η Henkel συμπληρώνει εκατό χρόνια καινοτομίας

LOGOS ET_OPC S

Ακριβώς εκατό χρόνια πριν, τον Ιούνιο του 1923, η Henkel άρχισε να πουλάει τις πρώτες της κόλλες. Έκτοτε έγινε κορυφαίος παίκτης στην αγορά συγκολλητικών, στεγανωτικών και επιστρώσεων μικρών και μεγάλων επιφανειών.

Στην πραγματικότητα, η εταιρεία προσφέρει κόλλες για παιδιά και καταναλωτές (ο μηχανισμός Pritt stick εφευρέθηκε το 1969), προϊόντα για κατασκευαστές και τεχνίτες, μέχρι λύσεις για πάνω από 800 βιομηχανικά τμήματα: Οι κόλλες Henkel είναι στην πραγματικότητα παρούσες στην παραγωγή επίπλων και αξεσουάρ επίπλωσης, smartphones και αντικειμένων υψηλής τεχνολογίας, συσκευασιών τροφίμων και φαρμάκων, υποδημάτων και τεχνικών ενδυμάτων, αλλά και στην κόλληση εξαρτημάτων για αεροπλάνα και αυτοκίνητα.

Στην Ιταλία, η εταιρεία διαθέτει δύο εργοστάσια αφιερωμένα στις βιομηχανικές κόλλες: στα πολυαμίδια Casarile (MI), παράγονται εποξειδικές ρητίνες, σιλικόνες και προστατευτικές επιστρώσεις. στη Zingonia (BG) τα προϊόντα με βάση το νερό και θερμοτήξη.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email