Home » Η Toikido συνεργάζεται με τον Όμιλο Panini για την κυκλοφορία των συλλεκτικών Piñata Smashlings στις παγκόσμιες αγορές

Η Toikido συνεργάζεται με τον Όμιλο Panini για την κυκλοφορία των συλλεκτικών Piñata Smashlings στις παγκόσμιες αγορές

Από OPS Publications
28/09/2023

Η Toikido συνεργάζεται με τον Όμιλο Panini για την κυκλοφορία των συλλεκτικών Piñata Smashlings στις παγκόσμιες αγορές

LOGOS ET_CRT S

Η ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία ψυχαγωγίας, η Toikido, ένωσε τις δυνάμεις της με την κορυφαία εταιρεία για συλλεκτικά είδη με αυτοκόλλητα και κάρτες, την Panini Group , για να παρουσιάσει τα νέα συλλεκτικά είδη Piñata  Smashlings σε διεθνή κλίμακα.

Η πρώτη IP που αναπτύχθηκε εσωτερικά από την Toikido, η Piñata Smashlings είναι σε καλό δρόμο για να γίνει μια από τις πιο συναρπαστικές μάρκες για παιδιά το 2023, έχοντας προσελκύσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια χρήστες στο καθηλωτικό παιχνίδι Roblox, τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του. Ο Όμιλος Panini, ο οποίος ιδρύθηκε το 1961, αναπτύσσει και λανσάρει πάνω από 1.000 συλλεκτικά προϊόντα με αυτοκόλλητα και κάρτες συναλλαγών κάθε χρόνο και διαθέτει μακρά ιστορία συνεργασίας με επώνυμα ονόματα όπως η Marvel, η Disney και η Barbie.

Κατά τη δημιουργία αυτής της νέας συνεργασίας, οι συλλογές εμπορικών καρτών και αυτοκόλλητων Piñata Smashlings – μαζί με ένα παιχνίδι με κάρτες, ένα  συλλεκτικό άλμπουμ, πακέτα εκκίνησης, μέσα προβολής και κουτιά – θα είναι ευρέως διαθέσιμες σε όλες τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Νορβηγία, Σουηδία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Μάλτα και Νότια Αφρική.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email