Home » Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εμπορική Έκθεση “Το Παιδί & Το Παιχνίδι 2023”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εμπορική Έκθεση “Το Παιδί & Το Παιχνίδι 2023”

Από OPS Publications
28/09/2023

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εμπορική Έκθεση “Το Παιδί & Το Παιχνίδι 2023”

LOGOS ET_CRT S

Η εμπορική Έκθεση «Το Παιδί & Το Παιχνίδι», η Έκθεση θεσμός του κλάδου τα τελευταία 49 χρόνια, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 24.09.2023, επισφραγίζοντας για μία ακόμη φορά το φθινοπωρινό ραντεβού μεταξύ εκθετών και εμπορικών επισκεπτών.

Oι κατασκευαστικές και εισαγωγικές εταιρείες του χώρου συναντήθηκαν από κοντά με τους πελάτες τους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν, να αγγίξουν και να συγκρίνουν τα προϊόντα – σχηματίζοντας μία πλήρη εικόνα για τις νέες τάσεις της αγοράς – αλλά και να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες και τις επαγγελματικές τους επαφές.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην άρτια και υψηλής αισθητικής κατασκευή των περισσότερων περιπτέρων που έδωσαν πνοή αναβάθμισης στην Έκθεση αλλά και στην σταδιακά αυξανόμενη προσέλευση των εμπορικών επισκεπτών η οποία κορυφώθηκε την Κυριακή δίνοντας στους επιχειρηματίες του κλάδου αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία των πωλήσεων την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2024.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email