Home » Νέα Επιτραπέζια Εκτυπωτικά-Κοπτικά από τη Roland με Υψηλή Ταχύτητα

Νέα Επιτραπέζια Εκτυπωτικά-Κοπτικά από τη Roland με Υψηλή Ταχύτητα

Από OPS Publications
28/09/2023

Νέα Επιτραπέζια Εκτυπωτικά-Κοπτικά από τη Roland με Υψηλή Ταχύτητα

LOGOS ET_OPC S

Τα νέα μοντέλα επιτραπέζιων εκτυπωτικών-κοπτικών της σειράς VersaSTUDIO  της Roland προσφέρουν δύο ισχυρές λύσεις με eco solvent μελάνια που παράγουν εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και διαθέτουν κοπή περιγράμματος για κοπή σε οποιοδήποτε επιθυμητό σχήμα. Χρησιμοποιούν τις ίδιες κεφαλές εκτύπωσης υψηλής ευκρίνειας, μελάνια eco solvent  και τεχνολογία κοπής με τους εκτυπωτές ευρείας διάστασης της Roland και έχουν ταχύτητα εκτύπωσης περίπου 4 φορές μεγαλύτερη από τα προηγούμενα μοντέλα. Παρά το συμπαγές μέγεθός τους  μπορούν να παράγουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, όπως μπλουζάκια, αφίσες, αυτοκόλλητα, ετικέτες κ.ά., εύκολα και γρήγορα.

Σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν εξαιρετική χρηστικότητα, ακόμη και για αρχάριους.  Όλες οι λειτουργίες μπορούν να εκτελούνται εύκολα με το παρεχόμενο λογισμικό Utility, ενώ περιλαμβάνουν επίσης στάνταρ λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα πάντα, από τη δημιουργία σχεδίων έως την εκτύπωση, με απλές λειτουργίες. Επιπλέον, ο νέος σχεδιασμός τους επιτρέπει την εκτέλεση όλων των εργασιών, από τη φόρτωση-ρύθμιση των υλικών  μέχρι τη συντήρηση, από το μπροστινό μέρος του εκτυπωτή.

Από τότε που παρουσιάστηκε το πρώτο μοντέλο, έχουν πωληθεί πάνω από 25.000 εκτυπωτικά της σειράς BN. Τα νέα μοντέλα ανοίγουν την πόρτα σε μεγαλύτερη δημιουργικότητα και επιχειρηματική επιτυχία για ακόμη περισσότερους ανθρώπους.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email