Home » Νέο κέντρο καινοτομίας 3.000 m2 δημιουργεί ο όμιλος  Fedrigoni

Νέο κέντρο καινοτομίας 3.000 m2 δημιουργεί ο όμιλος  Fedrigoni

Από OPS Publications
28/09/2023

Νέο κέντρο καινοτομίας 3.000 m2 δημιουργεί ο όμιλος Fedrigoni

LOGOS ET_OPC S

“Οι αυριανές προκλήσεις κερδίζονται με την καινοτομία σήμερα: επένδυση στην έρευνα και ανάπτυξη, συγκέντρωση γνώσης, εναλλαγή απόψεων και επενδύσεις  σε ανοιχτές διαδικασίες καινοτομίας μεταξύ εταιρειών, πανεπιστημίων, νεοφυών επιχειρήσεων και χρηστών για να βρούμε μαζί, υψηλής απόδοσης βιώσιμες λύσεις, σε προϊόντα και υπηρεσίες, που δεν υπάρχουν σήμερα” . Όλα αυτά, και πολλά άλλα, θα βρουν χώρο στο νέο Κέντρο Καινοτομίας που δημιουργεί ο Όμιλος Fedrigoni σε μια μεγάλη έκταση 3.000 m2 δίπλα στα κεντρικά γραφεία της Βερόνα και το οποίο θα είναι πλήρως λειτουργικό το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Η επένδυση, η οποία θα περιλαμβάνει δημόσια χρηματοδότηση μέσω κονδυλίων PNRR, θα επιτρέψει τη συγκέντρωση, τον συντονισμό και τη βελτιστοποίηση λειτουργιών που μέχρι τώρα ήταν κατακερματισμένες σε όλη την ιταλική και ευρωπαϊκή επικράτεια.

«Το Κέντρο Καινοτομίας – δηλώνει ο Marco Nespolo, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Fedrigoni – θέλει να είναι το σπίτι της καινοτομίας για τον κόσμο των ειδικών χαρτιών για συσκευασία και δημιουργική επικοινωνία, ετικετών ποιότητας και αυτοκόλλητων, ένα φυσικό μέρος για να συγκεντρώσουμε τα καλύτερα ταλέντα, εντος και εκτός Fedrigoni, και τις πιο προηγμένες τεχνολογικές λύσεις για την ανάπτυξη συγκεκριμένων έργων, προϊόντων και εφαρμογών που υποστηρίζουν τους πελάτες στην οικολογική μετάβαση».

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email