Home » Parker Sonnet Special Edition “Intrepid Journeys”

Parker Sonnet Special Edition “Intrepid Journeys”

Από OPS Publications
28/09/2023

Parker Sonnet Special Edition “Intrepid Journeys”

LOGOS ET_OPC S

Η Parker Sonnet Special Edition «Intrepid Journeys», είναι μια νέα συλλογή που βασίζεται σε εμπνευσμένους προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Κάθε χρόνο πρόκειται να κυκλοφορεί μια έκδοση. Η Mt. Fuji Edition 2023, με έμπνευση από την ομορφιά και το μεγαλείο του εμβληματικού βουνού της Ιαπωνίας, είναι η πρώτη από αυτή τη συλλογή.

Kάθε στυλογράφος της σειράς Sonnet Mt. Fuji, κατασκευάζεται με προσοχή στη λεπτομέρεια και συναρμολογείται στο χέρι. Το άκρο της Πένας αποτελείται από μασίφ χρυσό 18 καρατίων με φιινίρισμα ροδίου. Ο κορμός τους από μπλε λάκα, συμπληρώνεται με διακοσμητικά στοιχεία σε ροζ χρυσό.

Το καπάκι από ασήμι και παλλάδιο, με ειδική χάραξη που εμφανίζει το όνομα και το ύψος του προορισμού, αφηγείται με εξαιρετική δεξιοτεχνία, μια από μεγαλύτερες περιπέτειες.

Η Mt. Fuji Edition 2023, πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες σε Πένα, Rollerball και Στυλό Διαρκείας.  Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος: STIXIS AE

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email